Horoscop - Joi, 18 iulie 2024. 3 zodii au parte de noroc neașteptat, dacă fac următoarele lucruri

Data publicării:
Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIEFoto Unsplash/ autor Amy Reed
Descriere foto: Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIEFoto Unsplash/ autor Amy Reed

Horoscopul din data de 18 iulie 2024 arată 3 zodii neobișnuit de norocoase.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă te-ai săturat să te auzi plângându-te mai mult decât ar trebui, este pentru că știi că îți asumi responsabilitatea pentru asta. O faci pentru că nu vrei să afectezi alți oameni, fiind „treaba ta” de rezolvat.

În timpul tranzitului Lună în pătrat cu Saturn, vei vedea că ai potențialul de a fi foarte norocos dacă ai putea să te dai la o parte din calea ta. După ce îți dai seama de asta, colaborezi imediat cu planul universului pentru tine și poți culege recompensele zilei.

Dacă eliminarea plângerilor din viața ta zilnică este ceea ce este necesar pentru a trăi o viață norocoasă, atunci vei face acest lucru ușor în această zi. Energia lui Saturn îți spune că este o alegere. Poți rămâne „blocat” sau poți merge mai departe, primind norocul care te așteaptă. Fiind o persoană inteligentă, vei alege opțiunea 2 și îți vei deschide inima pentru ziua norocoasă pe care urmează să o ai.

Leu (23 iulie - 22 august)

Norocul vine la tine sub forma de a ști ce este bine pentru tine, spre deosebire de a face lucrurile în același mod vechi cu care te-ai obișnuit, obținând aceleași rezultate dezamăgitoare. Ești o persoană care tânjește după excelență și știi că nu ai fost întotdeauna un exemplu de cum să o creezi. Această zi și tranzitul său, Lună în pătrat cu Saturn, te ajută să depășești ceea ce te ține blocat.

Ar trebui să numești această zi foarte norocoasă, deoarece 18 iulie îți aduce oportunități relaxante pe care ar trebui să le valorifici. Ce îți permite să simți acest tranzit, Leule, este o resurgență a încrederii în sine, deoarece ai ajuns să știi ce înseamnă să simți exact opusul, și nu îți place.

Norocul zilei nu este neapărat despre câștigarea la loterie — deși ar fi frumos și asta — este mai degrabă despre recunoașterea puterii tale de a schimba și de a te schimba. Aceasta este o zi transformatoare pentru tine, Leule, și o vei transforma într-o zi norocoasă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale în această zi, 18 iulie 2024. O mare parte din acest noroc vine din faptul că ai ajuns în punctul în care nu îți mai pasă atât de mult. Asta nu înseamnă că ești nepăsător. Oh, nu, îți pasă foarte mult, dar este vorba despre alegerea bătăliilor tale. Ai ajuns să îți onorezi nivelurile de energie și nu vrei să irosești această resursă prețioasă.

În timpul tranzitului de azi, Lună în pătrat cu Saturn, vei vedea că poți vedea ce este cel mai bine pentru tine datorită energiei particulare a lui Saturn. Ce înseamnă acest lucru este că această planetă îți arată că ești limitat doar atât cât te faci să fii. Aceasta este o lecție mare pentru tine, deoarece nu te simți atât de limitat.

Joi, vei simți că ai găsit cheia fericirii tale adevărate, iar acest sentiment nu doar că pare norocos, ci destinat să fie. Neacceptarea limitărilor îți permite să experimentezi fericirea și bucuria. Nu există un sentiment mai norocos decât acesta în această zi specială. E tot al tău, Fecioară. Bucură-te de el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel