Horoscop, joi, 6 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Marte este în continuare în semnul tău, iar Luna Nouă se petrece în casa a III-a. Asta înseamnă că mintea ta va fi arma cea mai de preț. Recomandarea este să pui mâna pe telefon și să întrebi când nu știi ceva, să cauți informații. De asemenea, astăzi ar trebui să comunici și să îți spui cuvinte cât mai frumoase.

Taur

Luna Nouă o implică și pe Venus, guvernatoarea ta. Asta înseamnă că trebuie să iubești foarte mult banii, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltui, ci și să investești în tine. Este o perioadă nemaipomenită în care să te gândești la cum arăți, la cum te prezinți lumii, la ce accesorii ai, dacă ai nevoie de o haină nouă. Răsfață-te!  

Gemeni

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Ești puțin narcisist azi, iar dacă nu ești, trebuie să fii. Uită-te în oglindă, iubește-te, cumpără-ți lucruri frumoase, înnoiește-te. Comunică, îndrăznește și laudă-te. 

Rac

Luna Nouă te influențează, pentru că Luna este guvernatorul tău. Ea se petrece în casa a XII-a. Tăcerea este de aur. Dacă ești familiarizat cu ritualurile, cu intențiile, aceasta este o zi bună în acest sens, ar nu trebuie să spui altora planurile, obiectivele sau intențiile pe care le ai. 

Leu

Ești vedetă azi, cel puțin pe cer, din punct de vedere astrologic. Rămâne de văzut doar cum o să aplici aceste influențe pozitive din partea astrelor și în viața ta, în rutina zilnică. Ca să mai spargi rutina, poți să suni un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, să fii mai prezent pe rețelele sociale, să mergi la evenimente, să râzi, să dansezi, să te joci. Îndrăznește mai mult azi. 

Fecioară

Lună Nouă în casa a X-a a carierei. Pentru mulți dintre voi, s-ar putea să vina cu evenimente în compania în care lucrați. Pe moment s-ar putea să nu vă influențeze, dar în zilele următoare se va schimba ceva. Poți să avansezi, să progresezi sau să schimbi locul de muncă. Dacă nu mai ești mulțumit de jobul actual, trimite CV-ul peste tot! 

Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a IX-a, iar Marte este în continuare în casa a VII-a. Această configurație te face să lupți foarte mult pentru dreptate și corectitudine. Atenție pentru dreptatea cui lupți. Una este dreptatea ta și alta este dreptatea celorlalți. Dacă este ceva ce te irită în exterior, gândește-te dacă nu cumva este o problemă cu tine însuți. Stai și meditează.

Scorpion

Dacă vrei să faci o investiție, va fi o zi nemaipomenită, dar și pentru finanțări sau refinanțări. Poți primi niște bani sau te poți asocia cu cineva într-o afacere. Ai multe aspecte pozitive.

Săgetător

În teorie, Săgetătorii singuri își vor găsi partenerul ideal. În practică, însă, cei singuri pot fi mai deschiși sau pot purta anumite discuții fără să se gândească la căsătorie. Nu te grăbi, profită de moment! Cei care sunt în relații sunt încurajați să lase anumite probleme în spate anumite probleme și să se comporte frumos cu partenerul.

Capricorn

Dacă te implici într-un proiect la serviciu, ai grija să și obții ceva. Dacă altădată nu ai fi cerut ceva în schimb, ar fi bine ca azi să o faci. Vede-ți interesul!

Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a V-a. Relația cu copiii este foarte importantă. Oferă-le mai mult timp, chiar dacă lucrezi sau ai lucruri de făcut acasă. Pentru cei care nu au copii, poate să fie o zi foarte romantică. Dacă nu ai un partener, ieși la cină, îmbracă-te frumos, mergi la un eveniment. Ai în vedere bucuriile mici și simple!

Pești

Este o zi foarte bună pentru a merge în magazinele de bricolaj sau pentru a cumpăra lucruri pentru casă! Poți să decorezi sau să te consulți cu familia. Lasă în spate anumite probleme care te-au măcinat în legătură cu persoanele cele mai dragi din viața ta.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel