Horoscop, luni, 10 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile / video

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

 

Berbec

Ziua nu e neapărat pe placul tău, pentru că nu vei avea nici tu încredere în ceea ce spui și vei găsi oamenii care să creadă la fel despre tine. 

Taur

Ați avut parte de o doză de energie, dar și de furie, pe care o puteți gestiona greșit astăzi, prin cheltuirea banilor fără motiv. 

Gemeni

Vi se pare că la serviciu totul merge încet, cu viteza melcului. Sunt destul de multe frustrări, dar nu trebuie să vă faceți mai mult rău. 

Rac

Nu aveți mari așteptări față de oamenii dragi, pentru că o să fiți dezamăgiți. Cel mai bine este să-i vedeți așa cum sunt și să vă obișnuiți cu asta.

Leu

Stați în banca voastră, nu dați pe dinafară, nu este cea mai bună zi pentru asta. Totul este cam tulbure în jurul vostru.

Fecioară

Pentru cei care au examene, merg la cursuri, poate fi o zi cu reușite. Nu trebuie să credeți că dețineți dreptatea absolută, dar nici că alții o au.

Balanță

Trebuie să rețineți faptul că toată configurația astrologică a momentului pe voi vă și ajută, dar vă și pedepsește dacă aveți un exces de zel. Trebuie să-ți dai seama unde exagerezi.

Scorpion

Nu luați decizii pe plan relațional ca un copil, vă supărați, plângeți și plecați, nu e o zi bună pentru asta.

Săgetător

Nu trebuie să vă asculte partenerul, să obțineți aprobarea lui și nici nu trebuie să-i faceți pe plac, dar nici el vouă, iar astăzi trebuie să acceptați situația asta. 

Capricorn

Nu prea există entuziasm la locul de muncă sau o atitudine pozitivă, pentru că sunteți destul de obosit. Este ceva care vă macină și nu prea aveți puterea de a fi prezenți a serviciu.

Vărsător

Vă preocupați prea mult și aveți impresia că problemele voastre sunt cele mai importante. Crezi că ești buricul pământului astăzi, iar asta nu e o atitudine bună.

Pești

Se mai strică lucruri prin casă când vă era lumea mai dragă. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel