Horoscop, luni, 22 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 07.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Soarele se duce în casa a V-a. Dat fiind faptul că și Marte, guvernatorul tău, este într-un aspect care ție îți convine, s-ar putea să ai mult curaj în comunicare, dar și în momentul în care ai de câștigat ceva. Spiritul de competiție ți se va trezi pe dintr-odată. 

Taur

Soarele se duce în casa a IV-a și face mai multă lumină în tot ceea ce înseamnă zona imobiliară, dar și în relația cu familia. Chiar dacă ești plecat în concediu, recomandarea este să petreci cât mai mult timp și cu cei dragi, să nu îi neglijezi foarte mult. Poți măcar să-i suni sau să le dai un mesaj.

Gemeni

Este o perioadă minunată pentru tine. Marte a intrat în semnul tău, iar Soarele va fi în casa a III-a începând de astăzi. Mintea îți merge în extraordinar, faci tot felul de combinații, legi tot felul de strategii. Te conectezi cu oamenii, ai energie, ai curaj, forță. Este o zi bună pentru tine.

Rac

Soarele se duce de astăzi în casa a II-a a resurselor. Timp de o lună, s-ar putea să cheltui mai mulți bani decât te-ai fi gândit, dar în același timp, s-ar putea să obții și anumite favoruri pe plan financiar. 

Leu

Ești favoritul astrelor timp de o lună, începând de azi. O ții într-o petrecere fantastică. Soarele vine cu multă încredere, mai multă decât ar considera unii că este nevoie. O să ai curaj, forță, inițiativă, dar și foarte multă popularitate. 

Fecioară

Soarele la tine se duce în casa a XII-a, iar asta nu îți prea convine, mai ales că acolo se află și Mercur. Ești obosit, ai vrea doar să lenevești, nu o să ai foarte multă energie, așa că nu forța nimic azi. Cu cât vei face asta, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Ai nevoie, de fapt, de mai multă liniște. 

Balanță

Acest tranzit nou al Soarelui îți priește de minune. Socializezi, ieși cu oamenii dragi, cunoști alți oameni, călătorești, te bucuri de viață, ești încrezător, îți faci planuri. Trebuie să te bucuri de această vară.  

Scorpion

Soarele se duce în casa a X-a, așa că începe o perioadă bună din punct de vedere profesional. Când toată lumea se gândește la concediu și la vacanță, tu s-ar putea să atragi toate privirile. O să îți dai seama că o criză poate să devină o mare oportunitate și vei primi foarte multă apreciere în acest domeniu. Trebuie doar să fii mai ambițios. 

Săgetător

Soarele se duce în casa a IX-a, așa că începe o perioadă nemaipomenită pentru călătorii alături de partener, pentru studiu, pentru învățare, dar și pentru un optimism bazat.

Capricorn

Soarele se duce în casa a VIII-a. Este o perioadă în care s-ar putea să te retragi puțin și să stai în lumea ta interioară. Este o perioadă în care ai putea să ai destul de multe frici. Recomandarea este să stai departe de orice tip de indiscreții, fie că ești tu indiscret, fie că alții vor să știe lucruri din viața ta.

Vărsător

Soarele se duce în casa a VII-a. Este un moment nemaipomenit, pentru că acolo se află și Mercur, dar și Venus. Relațional, ai foarte multe oportunități. Te poți înțelege mult mai ușor cu partenerul, îl poți ierta mai ușor, îți poți găsi pe cineva, dacă ești singur.

Pești

Soarele se duce în casa a VI-a, iar asta te face să îți dai seama că nu mai ai timp nici să respiri, pentru că o să ai de făcut lucruri și acasă, dar și la serviciu. Nu trebuie să îți adaugi stres în plus față de cel care există deja.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel