Horoscop, luni, 27 mai 2024. Zodia care primește avertizări pe plan financiar

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

 

Berbec

E cazul să faci ceva, să fii mai îndrăzneț și mai curajos. Fă mai multă mișcare și nu lăsa viața să treacă pe lângă tine degeaba.

Taur

Îți stă capul doar la bani, la cum să faci mai mulți, dar o să vină și niște cheltuieli, ai grijă în acest sens. Îți mai poți căuta un talent pe care să-l folosești, pentru a obține ceva de pe urma lui.

Citește și: Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemeni

E o perioadă foarte bună pentru meditație, rugăciune, dar și pentru planificare.

Rac

Trebuie să lași de la tine, să faci compromisuri, pentru că nu vei avea neapărat de pierdut, ci de câștigat.

Leu

Discuțiile pe care le purtați acum la serviciu sunt importante, dar nu înseamnă că viața nu se schimbă. Încercați să nu trăiți aici și acum, ci să aveți o perspectivă asupra viitorului apropiat, să nu rămâneți lipit de pământ. Încăpățânarea nu ajută.

Fecioară

Trebuie să ieșiți mai mult pe plan profesional, chiar dacă nu aveți un loc de muncă. Trebuie să aveți un rol, fie că e vorba de familie, asociație sau o comunitate din care faceți parte. 

Balanță

Dacă aveți un examen, test sunt zile nemaipomenite. Dacă nu aveți, citiți, învățați, să fie informație de calitate.

VEZI și: Horoscop pentru vara 2024. Zodiile cele mai norocoase, care vor face bani: „Financiar, sunt oportunități foarte mari”

Scorpion

Vă plac secretele altora mult, iar vouă vă merge intuiția, însă s-ar putea să o folosiți nepotrivit. Spre exemplu, puteți auzi o discuție și începeți să vă faceți o poveste în jurul său, stați departe de aceste lucruri.

Săgetător

Dați mult din puterea voastră celorlalți, iar asta nu e bine mereu. Încercați să mențineți un echilibru, chiar dacă e greu.

Capricorn

Zilele acestea ar trebui să le umpli cu activități care-ți plac ție, în afară de datoriile zilnice. Trebuie în rutina ta să implici și aceste activități.

Vărsător

Anumite fapte o să vă scoată în față, fie în carieră, fie acasă. Evidențiați-vă, ieșiți în față.

Pești

Zilele acestea veți deveni mult mai maturi în comunicare, sunteți căliți. Dacă aveți de luat o decizie, sunteți pregătiți pentru ambele variante, sunteți asumați zilele acestea.

Citește și: Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care renaște

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel