Horoscop, marți, 1 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ești dispus să lași de la tine, fie că este vorba de persoana iubită sau de oamenii cu care lucrezi. Știi că va veni momentul în care îți vei lua revanșa.

Taur

Eclipsa ce urmează să aibă loc poate fi un moment nemaipomenit să treci cu vederea ce se întâmplă la locul de muncă.

Gemeni

Nu știi ce vrei sau ce simți. Îți dai seama că în anumite situații ai dat prea mult de la tine, iar oamenii nu ți-au răspuns cu aceeași monedă.

Rac

Ești destul de neliniștit, dar nu spui ce te deranjează, astfel încât cei din jurul tău să înțeleagă ce se întâmplă cu tine.

Leu

Fii foarte atent la drumurile pe care trebuie să le faci, la detaliile administrative și la ce acte semnezi. De asemenea, ai grijă pe cine crezi.

Fecioară

Vei face anumite cheltuieli, dar o să realizezi mai târziu că nu a fost cea mai bună decizie.

Balanță

Nu poți să vezi altă perspectivă decât cea pe care ți-ai creat-o, dar trebuie să înțelegi că orice situație poate fi privită din mai multe unghiuri. După aceea, vei fi dispus să îi asculți și pe ceilalți

Scorpion

Una este ce visezi și alta e realitatea. Dacă ai avut o noapte neliniștită, în care ai visat că te vei certa cu cineva la locul de muncă, asta nu înseamnă că se va și întâmpla, așa că păstrează-ți calmul și nu te duce pus pe scandal.

Săgetător

Dacă nu ai comunicat cu partenerul planurile tale de viitor sau ceea ce îți dorești, acesta nu are de unde să știe.

Capricorn

Vei fi tentat să iei decizii pe plan profesional pe care nu le vei spune la început. Dacă primești o remarcă mai nepotrivită din partea șefilor sau a colegilor, nu o lua personal.

Vărsător

Dacă aveai de gând să mergi într-o călătorie, s-ar putea să apară anumite surprize pe drum. Trebuie să îți dai seama că dreptatea ta nu este absolută.

Pești

Comunicarea cu partenerul are foarte mult de suferit pentru că proiectezi asupra lui toate fricile tale. Cel mai bine ar fi să discutați deschis și să îi spui tot ce ai pe suflet.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel