Horoscop, marți, 17 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

În această zi, vei avea parte de tensiuni și destul de multă furie interioară. Vei căuta situații în care să exteriorizezi aceste sentimente, dar este posibil să te superi pe cine nu merită.

Taur

Tonalitatea pe care o folosești nu este cea mai potrivită. Vei fi destul de acuzator, critic, te superi repede și vei purta un război în propria minte. Ai grijă la felul în care conduci, la modul în care reacționezi în trafic, dar și la comunicare.

Gemeni

Este posibil să ai probleme pe plan financiar. Primești o sumă de bani pe care o cheltuiești imediat sau apare o cheltuială neprevăzută care îți dă toate planurile peste cap.

Rac

Simți nevoia să îi împaci pe toți. Este recomandat să îți alegi luptele cu mai multă înțelepciune. Dacă nu te ajută cu nimic, nu intra în orice conflict.

Leu

E momentul să te retragi, nu forța lucrurile și nu îți crea inamici. O să vină și momentul tău, dar este bine să fii liniștit.

Fecioară

Zilele acestea nu prea vei avea stare, te vei simți într-un labirint de unde este destul de greu să ieși. Este recomandat să te bazezi pe oamenii dragi ție.

Balanță

Este posibil să intri în conflicte cu superiorii. La rândul tău, ești pregătit să pornești o ceartă, dar este bine să nu faci asta. Caută o modalitate prin care să te înțelegi cu ceilalți.

Scorpion

Vei ajunge într-un punct în care vei realiza că poți îmbunătăți lucruri la tine. Poți călători undeva unde nu ai mai fost.

Săgetător

Este recomandat să fiți foarte atenți la relațiile cu familia și la ce se întâmplă în casă. Nu credeți tot ceea ce auziți, mai întâi verificați informațiile pe care le primiți.

Capricorn

Este posibil ca partenerul să se supere destul de repede astăzi. Pentru cei care sunt singuri, graba de a intra într-o relație ascunde anumite frici.

Vărsător

Există posibilitatea să apară anumite dispute la locul de muncă. Se poate să aveți probleme din punct de vedere financiar.

Pești

Ar trebui să încercați să fiți cât mai ancorați de realitate. Trebuie să găsiți un echilibru și să îl păstrați.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel