Horoscop, marți, 2 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Mercur intră în casa a V-a. Nu e nimeni ca tine. Ești competitiv, vrei doar să câștigi, te victimizezi în momentul în care nu îți iese ceva și faci în așa fel încât tot tu să câștigi. Ești egoist, dar cu Mercur în casa a V-a ești foarte bun la jocuri, la activități creative și la idei de distracții.

Taur

Mercur se duce în casa a IV-a. O să stai la vorbă cu familia, cu părinții, cu bunicii, cu rudele sau cu vecinii. O să îți dorești să angajezi tot felul de persoane să-ți schimbe lucrurile prin casă. Mercur în casa a IV-a te va ajuta la toate aceste procese mentale, când e vorba de familie și de locuință.

Gemeni

Este unul dintre cele mai bune tranzite din 2024 pentru voi! Mercur se duce în casa a III-a, cea a comunicării, acolo unde îi place cel mai mult. Mintea voastră nu o va întrece nimeni luna aceasta. Recomandarea este să citiți, să ascultați, să vorbiți, să glumiți, să vă bucurați.

Rac

Mercur intră în casa a II-a și vă vin foarte multe idei de cheltuit bani. Trebuie să aveți grijă pe ce anume cheltuiți banii! De asemenea, vorbele costă. Trebuie să aveți grijă atât la serviciu, cât și în mediul social.

Leu

Mercur intră în semnul vostru. O minte sclipitoare, idei geniale, curaj cât cuprinde! Chiar dacă nu știți ceva, cu Mercur în semnul vostru, luna aceasta voi spuneți că știți. O să învățați, cu siguranță, pe repede înainte, când va fi cazul.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a XII-a. Nu este cea mai bună perioadă. Voi trebuie să faceți un pic de detoxifiere mentală. Vă veți da seama cât de dependenți sunteți de rețelele sociale. Voi nu mai trăiți. S-ar putea să aveți un șoc dacă vă uitați câte ore stați pe telefon.

Balanță

Mercur intră în casa a XI-a. Aveți parte de ceea ce vă place vouă cel mi mult: socializare, întâlniri cu prietenii, discuții, planuri, curiozitate insațiabilă. Sunteți precum un burețel.

Scorpion

Mercur intră în casa a X-a. Discuțiile cu șefii sau cu persoanele cu autoritate vor fi mult mai interesante și mult mai intense. Voi, de asemenea, o să aveți un plan autoritar, să luați decizii în ceea ce privește planul profesional și s-ar putea să demonstrați celor din jur cât de capabili sunteți în anumite momente de criză.

Săgetător

Mercur intră în casa a IX-a. Apar planificări de călătorie, tot felul de evenimente. Vă dați seama că aveți multe de discutat cu partenerul sau poate vă place de cineva și aveți curaj să-i puneți mai multe întrebări acum.

Capricorn

Mercur intră în casa a VIII-a, iar asta vă expune foarte mult. Trebuie să aveți grijă să nu dați din casă, să nu fiți indiscreți și să nu vă băgați nici în viețile celorlalți.

Vărsător

Mercur intră în casa a VII-a. Urmează o vară în care discuțiile cu partenerul sunt nemaipomenite. E adevărat, sunt necesare. Dacă până acum nu ați adus un subiect la suprafață, este momentul să o faceți.

Pești

Mercur intră în casa a VI-a. Vă ajută să vă luați rutina și să o ajustați. Vă dați seama de ceea ce trebuie să faceți. Îndrăzniți, aveți inițiativă să-i organizați și pe cei din jur, nu doar pe voi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel