Horoscop marți, 20 august 2024. Daniela Simulescu despre zodia care are de învățat lecții pe plan financiar

Data actualizării: | Data publicării:
Freepik.com
Descriere foto: Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Astăzi, pe 20 august, Jupiter va face careul cu Saturn. Jupiter se află în semnul Gemenilor până în iunie 2025. Acesta reprezintă expasiunea și creșterea. Saturn vorbește despre structură, limite, disciplină. Se află în semnul Peștilor până în 2026. În astrologie, careul este considerat un aspect negativ. Când ne referim la un careu, vorbim despre o tensiune. Dar va fi una exterioară, ni se va părea că toată lumea din jurul nostru a luat-o razna. Aspectul dintre Jupiter și Saturn are un rol la nivel model.  Cei cu marcaj mutabil (Soare, Luna, Mercur, Venus sau Noduri) vor resimți cel mai mult afectele acestui aspect: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. În perioadă următoare, o să aveți destul de multe ințiative, dar undeva o să întâmpinați un blocaj. Un careu între Jupiter și Saturn ne ajută să fim mai pragmatici.

Iată previziunile Danielei Simulescu pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Probabil că ai destul de multe inițiative și îți dorești să vorbești cu mai multă lume. Însă te afli într-o perioadă în care cercul social s-a restrâns. Nu mai ai foarte mulți prieteni. Chiar dacă ai, nu te mai regăsești acolo. Totodată, îți dorești să înveți, dar Saturn își dorește să o faci mai încet. Și o vei face după foarte multe greșeli!

Taur/Ascendent în Taur

Careul dintre Jupiter și Saturn îți aduce multe lecții pe plan financiar. Din mai și până acum, poate ai avut prea multă încredere în ceea ce privește cheltuielile sau te-ai lăsat influențat pe plan financiar. În această perioadă, poți accepta că ai făcut greșeli. Acum este momentul să cauți cele mai bune metode pentru a le corecta. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter din semnul tău îți aduce expansiune, încredere și succes. Dar nu sunt atât de mari pe cât te-ai fi așteptat. Saturn este în casa a zecea, cea a carierei. Îți cere maturizare, reziliență și foarte multă răbdare. Ce-i al tău este pus deoparte, dar nu va veni când îți dorești tu.

Rac/Ascendent în Rac

Poți merge într-o călătorie de regăsire, la propriu sau la figurat. De exemplu, ai putea merge la un templu sau să te conectezi cu natura. Cu această ocazie, îți vei da seama că lumea este diferită față de ce crezi tu.  Careul de astăzi este bun pentru cei care vor să învețe, să se înscrie la o facultate sau să reia anumite cursuri. 

Leu/Ascendent în Leu

Va trebui să ai în vedere că orice conexiune în plan social costă. Dar care este prețul? Bani, energie și timp. Nimic nu este condiționat. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Careul dintre Jupiter și Saturn este important pentru cei care consideră că viața lor personală nu a primit atenție. Posibil ca în relația cu partenerul să fi evitat discuții importante. Vei regăsi o frustrare pe care nu o vei rezolva decât dacă faci o schimbare.

Horoscop 19 - 25 august 2024. Daniela Simulescu a făcut cele mai așteptate previziuni

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe plan profesional, probabil că ai foarte multe momente stresante. Această perioadă îți cere să înveți, indiferent de vârsta pe care o ai. Nu te plângi de ceea ce nu îți merge, ci cauți soluții să avansezi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter este în casa a opta, iar Saturn în casa a cincea. Problemele din intimitate te deconectează, mai ales dacă le ții în tine. Îți dai seama că a apărut o ruptură între tine și partener. Ca să o repari, va fi nevoie de efort și timp.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Probabil că ai avut oportunități pe plan relațional, dar în familie sau pe plan imobiliar nu se întâmplă așa cum ți-ai dorit. Apar blocaj, neînțelegeri sau probleme de sănătate ale celor dragi. Dacă ești singur și cauți pe cineva, nu îl alege pe cel din filme. Ai nevoie de cineva care să te sprijine. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este în casa a șasea. Deși apar momente stresante, reușești să îmbini utilul cu plăcutul. Saturn este în casa a treia. Ce poți învăța acum? Să fii mai înțelegător cu colegii de la locul de muncă. În plus, mai poți să lucrezi la a nu te mai luat atât de mult în serios. Nu mai fii exigent cu propria persoană. Mai mult decât atât, ești mai împăciuitor și empatic.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Va trebui să te gândești la bani. De ce fug aceștia de tine? Poate nu îi iubești sau te comporți urât cu ei. Ori îi respingi, ori îi vrei cu disperare. Când avem un careu, este vorba de-o tensiune interioară. Saturn vrea de la tine o educație financiară. Va trebui să reinvestești și să îți dai seama care îți este valoarea. 

Pești/Ascendent în Pești

Acest careu îți aduce o lecție, o întârziere sau o tristețe. Nu mai poți visa și nici să speri, chiar dacă pentru tine este foarte important. Chiar dacă lucrurile pot merge bine în viața ta, undeva există o stare de nemulțumire. Acesta este momentul în care descoperi că asta înseamnă să fii om și să treci prin viață.

Emily Burghelea a fost „prevenită” să nu meargă în Mauritius. Unul dintre semne venea chiar de la fiica ei: „Nu mai spusese niciodată acel cuvânt”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel