Horoscop, marți, 27 august 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 07.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Pentru tine, acest aspect vorbește foarte mult de partea profesională. Venus în casa a VII-a își dorește ca tu să îmbini utilul cu plăcutul, iar dacă astăzi apare un proiect nou, o idee diferită, să nu te ferești ci, din contră, să te implici. 

Taur

Venus este guvernatoarea ta și face trigonul cu Uranus din semnul tău. Este o zi în care trebuie să te bucuri de timpul liber, măcar o oră, ori de ceva din copilăria ta, de care îți aduci aminte. Trebuie să te răsfeți, să nu aștepți să o facă alții, ci să o faci tu. Dacă ai copii, ai putea să petreci mai mult timp cu ei. 

Gemeni

Este fi o zi foarte bună să mai arunci ceva de prin casă, care nu îți mai trebuie. Poate fi orice, și un mic obiect dintr-un sertar și să îl înlocuiești cu ceva ce îți place, dar care să servească unui scop și să țină cont și de partea practică și de cea estetică. 

Rac

Discursul tău de astăzi poate să fie nemaipomenit. Prin el poți cuceri, prin el poți câștiga. Totodată, te poate face și competitiv la locul de muncă sau într-un alt cerc social.

Leu

Venus este în casa a II-a. Este posibil să te și păcălești puțin pe plan financiar, dar trebuie să te și răsfeți, să îți cumperi ceva. Este și o perioadă bună să îți ceri drepturile, chiar dacă nu o să primești cât ceri, dar este important să o faci.

Fecioară

Venus este în semnul tău, iar asta îți priește. Trebuie să vezi un pic mai departe, atât partea vanitoasă, dar și cea intelectuală. Nu trebuie să te raportezi la cei mai jos decât tine, ci la cei mai sus, ca să ai de la cine învăța. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este în casa a XII-a. Va face și opoziția cu Neptun, nu doar trigonul cu Uranus de astăzi. Nu prea te simți în apele tale. Ce trebuie să reții într-o zi ca aceasta? Este bine să mai lași de la tine, însă asta nu înseamnă să te sacrifici sau să uiți de tot de tine, ci pur și simplu, din când în când, să îți vezi interesul, dar și să ai grijă de scopurile tale. 

Scorpion

Astăzi o să beneficiezi de sprijin de la partener sau de la prieteni, iar dacă ești singur, cei apropiați te vor ajuta să treci peste niște momente grele. Important este să nu stai singur, ci să ieși în lume, să cunoști alte persoane, să te joci, să te distrezi, să râzi. 

Săgetător

Aspectul de astăzi te ajută profesional. Ca să iasă ceva bun de aici, trebuie să te iei în considerare, să te lauzi, să te comporți ca un om foarte matur și foarte responsabil, căruia îi place să muncească, dar care nu este bun doar pe partea de execuție, ci și pe partea de strategie, de a-i motiva pe ceilalți.

Capricorn

Te pregătești de o perioadă importantă din punctul de vedere al carierei, așa că fă tot posibilul ca zilele acestea să fii precum un burete și să absorbi toate informațiile. Trebuie să fii curios, să vrei să discuți atât cu cei pe care îi consideri inferiori ție, dar și cu cei pe care îi consideri superiori.

Vărsător

Venus se află în casa a VIII-a și face un aspect bun cu Uranus din casa a IV-a. Este un moment din acela în care trebuie să faci un pas în spate, dar nu să renunți la ceva, ci mai degrabă să îți pregătești o viitoare strategie. Ai face foarte bine să fii foarte discret, să ai grijă de tine și să nu te vinzi foarte ușor. 

Pești

Este o zi nemaipomenita pentru a te raporta altfel la partener. Poate vrei să îi faci o surpriză, să ieși în oraș, la o cină romantică, la o simplă plimbare. Astăzi ai putea să fii mai atent la partener, să-l asculți sau să-i propui tot felul de idei pentru a petrece împreună timpul liber.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel