Horoscop, miercuri, 17 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024
Descriere foto: Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Ai vrea să stai pe o canapea cât este ziua de lungă, fără să te stresezi, să te enervezi, parcă ai vrea să se oprească timpul în loc. Din păcate, mai și muncești, ai de învățat. O să fi o luptă permanentă de a lăsa pe mâine ce poți face astăzi!

Taur

E un paradox în ceea ce te privește. Pe de o parte vrei să faci foarte multe lucruri, dar pe de altă parte, mintea ta îți spune că nu e pregătită și că e obosită, să te gândești mai degrabă la concediu. O să fie o contradicție.

Gemeni

Este un moment în care vrei să-i lași pe alții să se ocupe și tu să-ți vezi propriul interes. Este o zi bună pentru asta. Nu cere proiecte în plus. Nu te forța cu absolut nimic.

Rac

Soarele este în semnul tău în sextil cu Uranus. Tu mergi astăzi pe ideea că ce o fi, o fi. Nu trebuie să te superi, să te enervezi. Nu insista asupra unor informații, detalii, situații. Nu are rost. 

Leu

Este despre somn, odihnă multă și etapele somnului. Astrele îți spun astăzi că orice mică pierdere se va transforma într-un câștig. Trebuie să recunoști când poți și când nu poți să te ocupi de ceva anume.

Fecioară

Este una dintre acele zile în care oamenilor le este frică să îți spună adevărul, să te supere. S-ar putea să înfrumusețeze anumite situații, iar tu să vrei să crezi în ele, dar să pierzi contactul cu realitatea. Cel mai bine ar fi să păstrezi un echilibru între ceea ce vor alții să te facă să crezi și ce vezi tu că se întâmplă cu adevărat.

Balanță

E lene mare, dar ca să nu se vadă acest lucru, recomandarea este să pari foarte implicat, să pui întrebări, să fii atent la detalii și să fii prezent. Nu contează dacă nu faci mare lucru. Mai sunt și astfel de zile.

Scorpion

Este o perioadă în care îi dai mai multă dreptate partenerului. Ai putea să pasezi atribuțiile celui de lângă tine, să se ocupe el. Poate chiar te ajută această atitudine.

Săgetător

Este important să te bazezi și pe resursele celorlalți, dar în momentul în care te abandonezi total s-ar putea să pierzi din vedere anumite detalii importante. Chiar dacă îi lași pe ceilalți să se ocupe de problemele serioase, analizezi de a distanță ce se întâmplă în jurul tău. 

Capricorn 

Viața personală este cea care contează cu adevărat. Dacă nu ți-ai mai sunat partenerul, astăzi este momentul. S-ar putea să se simtă foarte bine și să se comporte altfel cu tine.

Vărsător

Sunt situații în viață în care avem nevoie să ne încurajăm singuri și după aceea să-i încurajăm și pe ceilalți, că poate și-au pierdut speranța. Tu, astăzi, poți face asta la serviciu, să-ți găsești motivația singur și după să-i împingi de la spate și pe ceilalți.

Pești

Este o zi romantică. S-ar putea să-ți dorești să visezi, să asculți muzică, să te uiți la seriale. Cumva vrei să evadezi din rutina zilnică care de multe ori s-ar putea să fie foarte supărătoare.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel