Horoscop, miercuri, 3 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024
Descriere foto: Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Această opoziție dintre Mercur și Pluto te face să încerci să le demonstrezi celorlalți absolut totul, că ești cel mai bun, cel mai competitiv, cel mai bun în dezbateri. Să nu cumva să nu te bage cineva în seamă, pentru că vei reacționa într-un fel foarte dramatic.  

Taur

Venus este guvernatoarea ta și face acest trigon cu Saturn. Te ajută ca astăzi să ai o activitate mentală în folosul tău. Dacă reușești să gândești foarte mult înainte să iei o decizie, acest lucru te va ajuta foarte mult. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face opoziția cu Pluto. Nu ai liniște deloc, nu ai stare, te miști, te agiți, te plimbi. 

Rac

Trigonul dintre Venus și Saturn te ajută, pentru că reușești să pui într-un aspect armonios încrederea în tine, dar și experiența. Acestea două merg mână în mână, nu uita. Câteodată avem încredere și nu avem experiență, câteodată avem experiență, dar nu avem încredere. 

Leu

Mercur a intrat în semnul tău, iar acum este și într-o opoziție cu Pluto. Astăzi ai limba soacrei. Dar dacă te critică cineva, vei lua foc.

Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, este în casa a XII-a, așa că este mai tăcut. Mai face și opoziția cu Pluto. Ți se vă părea că unii colegi încearcă să te manipuleze, să te manevreze sau să câștige ei în fața voastră după bunul lor plac. Gândește-te dacă aceste lucruri sunt mai mult în capul tău. Un pic de paranoia se poate strecura azi printre gândurile tale.    

Balanță

Trigonul dintre Venus și Saturn te ajută foarte mult pe partea profesională. Te duci la șefi sau te apuci de un proiect la locul de muncă și îți dai timp, nu te mai grăbești, nu te mai stresezi, nu te mai frustrezi. Ai răbdare cu tine iar asta este foarte important.

Scorpion

Astăzi ești foarte autoritar la locul de muncă, te superi foarte ușor pe cei pe care îi consideri mai limitați. Ai o atitudine de superioritate astăzi, nu ai răbdare. Poate uneori chiar este nevoie de oameni ca tine, care să ia decizii în momentele grele sau să se bage în situațiile de criză.

Săgetător

Dacă ai examene, teste sau dezbateri astăzi, o să fie totul bine. Ai nevoie și de unele momente în care oamenii să nu creadă în tine. Este tot ce îți trebuie, pentru că în acel moment toate rotițele se pun în mișcare și vei câștiga absolut totul. Ai grijă, însă, la călătorii.

Capricorn

Ai puțină grijă la zona financiară și nu te lăsa influențat de anumite persoane. Nu crede ceea ce îți spun cei din jur până nu verifici cu ochii tai. Relația cu partenerul poate fi mult mai bună dacă accepți să discuți cu el despre subiectele grele. 

Vărsător

Mercur este în casa a VII-a, în opoziție cu Pluto din semnul tău. Tu ai vrea să controlezi mediul exterior, dar apare cineva care îți dă planurile peste cap. În momentul acela, în loc să discuți și să negociezi, iei foc. Recomandarea este să intri în negocieri de timp, de resurse ca să poți aplana orice conflict.

Pești

Stai departe de orice conflict cu colegii. Nu te băga în viața lor privată, dar nu discuta nici despre ce se întâmplă în viața ta intimă. Astăzi, evită tot ce înseamnă bârfă, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Indiscreția trebuie respinsă!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel