Horoscop, sâmbătă, 29 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 29 iunie 2024.

Berbec

Este momentul să te deconectezi de la zgomotul lumii exterioare. Pentru a funcționa sănătos ai nevoie de ritualuri și obiceiuri care te ajută să îți echilibrezi viața agitată.

Taur

Oamenii cu care te înconjori te pot influența fără să-ți dai seama. În această perioadă, observă ce obiceiuri ai preluat de la cei din jurul tău și cum îi influențezi tu pe ei.

Gemeni

Este timpul să-ți construiești o filosofie pentru carieră. Nu te concentra doar pe obiective, ci și pe modul în care le atingi, pe limitele tale și pe tipurile de persoane cu care vrei să colaborezi. Modul în care atingi obiectivele este mai important decât obiectivele în sine.

Rac

Ești într-o perioadă de învățare și s-ar putea să te intereseze diferite filosofii spirituale sau cărți pe care în mod normal nu le-ai citi.

Leu

Saturn va tranzita zona ta de transformare și dezvoltare psihică, așa că vei simți că te schimbi din interior. În loc să aștepți schimbări din exterior, revendică-ți puterea și controlează-ți viața.

Fecioară

Relațiile tale sunt supuse unei analize pentru a vedea oamenii așa cum sunt, fără iluzii. Nu este nici bine, nici rău, ci doar un mod de a vedea clar dacă valorile voastre se aliniază și ce trebuie discutat pentru a întări relația.

Balanță

Uneori, indecizia vine din lipsa unei rutine. Creează-ți o rutină care să funcționeze pentru tine și să nu pară o pedeapsă. Disciplina în rutina ta este o formă de iubire de sine.

Scorpion

Când a fost ultima dată când ai fost creativ? Creativitatea este un mod de a te exprima și de a te vindeca. Dacă sarcinile zilnice te-au împiedicat să fii creativ, alocă timp pentru asta. Nu este un răsfăț, ci o modalitate de a-ți îmbogăți lumea interioară.

Săgetător

Lucrezi la dinamici familiale karmice. Vindecarea rănilor din familie sau obținerea unei noi perspective asupra părinților poate adânci vindecarea lor din copilărie. Reflectează asupra iertării.

Capricorn

Renunță la judecățile preconcepute și întâmpină experiențele așa cum sunt. Fiecare experiență este o nouă oportunitate de a o trăi în puritatea ei. Gândește-te la un moment în care prima ta impresie despre o experiență a fost greșită. 

Vărsător

Așteaptă-te ca gusturile, credințele și valorile tale să se schimbe. Devii mai conștient de darurile tale naturale și de modul în care vrei să le împărtășești cu lumea. Dacă te forțezi să fii în locuri sau grupuri care nu se aliniază cu valorile tale, s-ar putea să te trezești mergând într-o direcție diferită.

Pești

De când Saturn este în semnul tău din martie 2023, ai atins un nou nivel de maturitate. Saturn retrograd ne amintește că fiecare detaliu contează în sculptarea unei opere de artă. Fie că este vorba despre sănătate, rutină sau limite, schimbarea va merita, continuă, notează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel