Horoscop, sâmbătă, 8 iunie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei de sâmbătă, 8 iunie.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de sâmbătă, 8 iunie, la Știrile Pro TV.

Berbec

O reușită în plan personal, poate-o să reluați o activitate care-o să v-aducă satisfacții sufletești și-o să fie un crescendo emoțional în sfera afectivă. E bine să faceți o verificare a mașinii înainte de a pleca la drum, chiar și prin oraș, pe aproape, ca s-ar putea să aibă niște hibe.

Taur

E o răscolire în dreptul contului bancar, semn că ieșiți pe la distracții, le faceți și surprize alor voștri, și banii vă scapă printre degete. E posibil să apară cineva și să vă transmită o emoție puternică și să vă îndrăgostiți, și să ajungeți chiar la căsătorie.

Gemeni

E animație la voi, aveți chef de plimbare, de mondenități și o să ieșiți și voi cu familia, cu prietenii, să aflați noutăți de prin târg și să vă sărbătoriți poate. Vi se lansează invitația s-o porniți la drum, acolo unde v-ați propus cu ceva timp în urmă și o să vă placă anturajul.

Rac

Se pot schimba multe în viața voastră și să intrați într-o relație care să pară de vis, și tot ce-ați sperat să se împlinească în viitorul apropiat. Se poate să faceți o tratație la voi acasă c-o fi cineva de sărbătorit și o puteți face și dacă plecați prin țară pe undeva, la munte, la mare.

Leu

O să alegeți să faceți și puțină mișcare, printre altele, și o să vă bucurați și de șuetă cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. O aniversare, un botez, e o reuniune de familie și cu prieteni și o să vă consolidați relațiile cu toți cei care înseamnă ceva pentru voi.

Fecioară

Sunt mai multe persoane care vor să vă întâlniți, poate e sărbătoare, ori vă roagă să-i însoțiți într-o excursie și să vă întoarceți mâine seară. O să reapară cineva care speră s-aveți o relație mai bună decât înainte și chiar o să se poată.

Balanță

Poate ieșiți la o cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu idei de proiect în care v-ați putea implica și voi, dacă o să aveți timp. E cineva care ține la voi și vă face vreo declarație de dragoste, vă ia într-o plimbare la malul mării.

Scorpion

O să vă calculați resursele monetare să vedeți dacă v-ajung s-o porniți într-o excursie prin țară, sau găsiți o altă modalitate de a vă relaxa, mai pe lângă casă. O să vă bucurați de o invitație la masă, care poate fi și în alt oraș și o să recuperați o relație la care țineți.

Săgetător

Poate se adună grupul de prieteni ca să faceți puțin sport, sau să-i susțineți pe cei mici care au meci, iau parte la o competiție, sau o fi o serbare. Vă caută cineva care vine de departe și poate vă dați întâlnire în oraș, dacă sunteți sătui de casă, ieșiți la o terasă.

Capricorn

Noutăți, invitații pe la evenimente și o să relaționați cu diverse persoane cu care veți avea colaborări în viitorul apropiat. Poate revedeți, în sfârșit, o persoană care v-ajută să treceți cu bine peste o problemă mai delicată, de ordin sentimental.

Vărsător

O întâlnire în doi ar pune capăt unor neînțelegeri și v-ați putea continua relația ca să nu vă înstrăinați, mai ales dacă există compatibilitate. O să vă alăturați unui grup ca să aveți șanse mai mari să vă distrați, ca singuri nu-i nostim, v-ați convins.

Pești

Poate faceți un consiliu de familie să știți dacă vă schimbați casa, vă cumpărați alta, sau vă apucați de renovare, mai construiți vreo anexă. O să ieșiți pe-afară la întâlniri, c-o să aveți nevoie de luat pulsul societății și să consolidați relațiile cu mediul de afaceri, dar și relațiile de prietenie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel