Horoscop, sâmbătă, 8 iunie 2024. Zodia norocoasă care va da lovitura

Data publicării:
pixabay.com autor Darkmoon_Art
Descriere foto: pixabay.com autor Darkmoon_Art

Saturn aduce schimbări în viețile noastre care promovează stabilitatea și structura. Avem un cer activ cu Saturn, planeta structurii, provocării și disciplinei, în dialog cu Venus și Luna. Saturn ne învață lecții valoroase de viață.

Adesea, această planetă grea ne impune să facem un program și să ne ținem de el. Dacă sunteți prea ocupat, aveți prea multe pe cap sau faceți ceva ce nu vă place, Saturn în careu cu Venus v-ar putea permite să eliminați aceste lucruri. Să vedem ce rezervă ziua pentru fiecare semn zodiacal.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă aveți planuri astăzi, fiți deschis la posibilitatea ca acestea să se schimbe într-un fel și să credeți că această schimbare ar putea să vă învețe arta răbdării. Sunteți o forță de neoprit, dar uneori vă puteți epuiza, așa că luați-o mai ușor.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Relațiile voastre vă pot arăta cum tânjiți în secret după spontaneitate. Oamenii sunt oglinzile voastre astăzi, reflectați de ce s-ar putea să vă negați nevoile copilului interior și dorința de plăcere. Amintiți-vă, nu trebuie să meritați dreptul de a vă simți bine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cum vă ajută limitele în relații să vă simțiți mai liberi și mai deschiși să fiți voi înșivă? Astăzi s-ar putea să vă arate cum nevoile voastre în relații se schimbă, ajutându-vă să clarificați valorile voastre relaționale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să vă simțiți mai detașați de relațiile voastre decât de obicei, ceea ce vă poate ajuta să faceți un pas înapoi și să câștigați noi perspective despre dinamica relațiilor voastre. Uneori, un nivel de detașare este necesar pentru a vă întreba cum contribuie relațiile voastre la creșterea voastră personală.

Leu (23 iulie - 22 august)

Aceasta este o zi excelentă pentru a vedea cum puteți face pași mici cu ideile și planurile voastre creative noi. S-ar putea să vă simțiți mai ancorați în ceea ce privește transformarea unei fantezii din imaginația voastră într-o realitate tangibilă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi s-ar putea să vă simțiți mai provocați în relațiile voastre din cauza unor insecurități mai profunde, ceea ce poate, de fapt, să vă ajute să le vindecați. Dacă nu ne adresăm rănile relaționale, vom fi mereu conduși de ele. Reflectați asupra acestui aspect în jurnalul vostru: „Cum îmi afectează insecuritățile relațiile și ce pași pot face pentru a vindeca aceste răni?”.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, s-ar putea să aveți realizări despre domeniile vieții voastre în care simțiți că nu vă prezentați autentic. Acest lucru ar putea fi la locul de muncă cu colegii voștri sau în noile prietenii pe care le-ați format recent. Ceva din interiorul vostru dorește să iasă din umbră pentru a putea fi cine sunteți cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când a fost ultima dată când ați lăsat natura voastră curioasă să fie văzută în relații? La fel de mult pe cât aveți nevoie de relații serioase și angajate, aveți și nevoie să vă simțiți în siguranță pentru a arăta partea voastră mai jucăușă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a lua o pauză în relațiile voastre. Dacă ați încercat să scăpați de modul în care v-ați simțit în interior, relațiile voastre ar putea servi drept oglindă, încurajându-vă să fiți liniștiți. Această liniște vă poate ajuta să examinați cum ați făcut alegeri reacționare la circumstanțele vieții.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi realizați că singurul lucru pe care îl puteți controla sunteți voi înșivă. Dacă există răni legate de sentimentul de neputință în relațiile voastre, aceasta este o șansă să ajungeți la rădăcina acelei probleme. Ar putea avea rădăcini în experiențele din copilărie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aveți nevoie de libertate pentru a prospera în relațiile voastre. Astăzi este un moment bun pentru a verifica dacă aveți spațiu să vă întindeți aripile sau dacă sunteți în conexiuni care doresc să vă controleze pașii. În orice caz, este un moment excelent pentru a stabili noi limite.

Pești (19 februarie - 20 martie)

La fel de mult pe cât îi copleșiți pe alții cu puterea iubirii necondiționate, este important să extindeți același nivel de grație și iertare și pentru voi înșivă. Unde ați luat lucrurile și viața prea în serios? Luați-o mai ușor, arată YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel