Horoscop septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Zodia care va avea succes pe plan amoros

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Horoscop septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Săgetător

Situația financiară vă este dată peste cap. Și nu este vorba doar despre banii pe care îi faci, ci și de bugetul la comun: bugetul pe care îl ai cu partenerul, cu familia sau banii din alte venituri. Vei avea tendința de a risca, dar este recomandat să nu o faci într-un mod absolut. Nu îți asuma riscuri pentru că ai fost influențat de ceva sau cineva pentru că este posibil să ai parte de surprize neplăcute. În a doua jumătate a lunii vor avea loc niște evenimente pe plan familial pe care nu le poți controla. Trebuie să ai răbdare, să nu te victimizezi, să accepți că există și momente mai grele și să fii cât mai responsabil. Ceea ce se întâmplă acasă te va afecta și din punct de vedere profesional. În ultima parte a lunii vei găsi sprijin, suport și ajutor la unele persoane apropiate.

Capricorn

Veți avea impresia că toată lumea vă manipulează, vă controlează și vrea ceva de la voi. Dar este vorba de puterea interioară a fiecăruia și de cât de mult îl lași pe celălalt să treacă peste voința ta. E o frică interioară pe care va trebui să o controlezi. Autocontrolul este cea mai prețioasă armă pe care o aveți în septembrie. Puteți avea parte de o schimbare de înfățișare radicală și puteți accepta o problemă de sănătate pe care o aveați, astfel încât să începeți să căutați remedii. Este posibil să treceți printr-un proces psihologic destul de copleșitor. Cei din viața voastră, fie că e vorba de parteneri, părinți, colegi, dar în principal pe zona personală, vă vor scoate din sărite. Apar conflicte, decizii, momente în care nu mai suportați. Universul îi trimite ca să vă arate ce nu funcționează în propria persoană. Voi decideți cât să îi lăsați în viața voastră. Este recomandat ca la final de lună să fiți foarte atenți la zona profesională.

Te-ar putea interesa și: CINCI zodii vor termina vara în forță. Mihai Voropchievici: „Apar schimbări uriașe pe latura afectivă și financiară!”

Vărsător

În luna septembrie reușiți să găsiți picătura care vă lipsea. Este bine să aveți grijă de sănătate în această lună, cea mintală, fizică și emoțională. Trebuie să realizați că viața are întotdeauna o componentă pe care nu o putem controla. Feriți-vă de oamenii care nu vă fac bine. Veți avea parte de multă muncă, presiune, mult stres, responsabilități suplimentare. Va trebui să învățați să gestionați timpul pe care îl petreceți la serviciu încât să nu vă simțiți prea copleșiți. Vor apărea niște situații neprevăzute din punct de vedere financiar: niște plăți suplimentare, niște pierderi, creșteri ale unor servicii.

Pești 

Pe 18 septembrie va avea loc o eclipsă în semnul vostru. Septembrie este despre voi, nu despre alții. Deși veți fi tentat să fiți influențat de ceilalți, nu se va întâmpla asta. Septembrie depinde foarte mult de modul în care vă îmbrăcați, de modul în care aveți grijă de propria sănătate, de modul în care vorbiți și vă structurați timpul și resursele. Chiar dacă aveți senzația că intrați într-o rutină și vă plictisiți, rutina asta vă aduce succesul. Pe plan amoros, poate fi o lună destul de bună. Sunteți mai romantici, întâlniți oameni romantici, vreți și oferiți afecțiune. Nu petreceți această lună doar făcând curățenie, mergând la serviciu și ocupându-vă de casă, ci mergeți la evenimente culturale, artistice.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale prima jumătate a lunii septembrie 2024. Află horoscopul toamnei pentru toate zodiile!

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel