Horoscop toamnă 2024. Daniela Simulescu, previziuni

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Jan van der Wolf: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/natura-ro-u-frunze-frunzi-26613433/
Descriere foto: Fotografie de la Jan van der Wolf: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/natura-ro-u-frunze-frunzi-26613433/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a făcut previziuni complete pentru fiecare zodie și ascendent.

În toamnă, vom avea trei eclipse: două de Lună(18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare(2 octombrie). Cea de pe 2 octombrie se va petrece în apropierea lui Lilith, ceea ce înseamnă că ne vom distra serios! Vom vedea momente șocante din partea lumii.

Saturn rămâne retrograd, până în noiembrie, în Pești. Acest tranzit ne trezește la o realitate mai dură. Poți descoperi că te-ai autoamăgit și ar trebui să te oprești din a visa cu ochii deschiși. Saturn cere de la noi simplitate, minimalism și lupte alese în mod isteț.

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Începutul toamnei îți poate aduce multe evenimente în familie și schimbări serioase în gospodărie. Poate vei avea nevoie de îmbunătățiri în casă sau de o mutare. O să îți dorești condiții și confort. Pluto revine în casa carierei, așadar vei lua niște decizii radicale în acest domeniu. Universul îți va atrage atenția. Cum este relația ta cu familia? Dar pe plan amoros cum o duci? Este necesar să îți dai seama ce s-a întâmplat la începutul anului 2024.

 

Taur/Ascendent în Taur

 

Pe 9 octombrie, Jupiter retrogradează în casa a doua. Orice greșeală financiară băgată sub preș, va ieși la suprafață. Jupiter retograd te împinge să negociezi din nou, să îți ceri drepturile și să fii mai atent la bugetul tău. Orice exces de zel când vine vorba de cheltuieli și investiții, va fi pedepsit. Careul dintre Jupiter și Saturn te face mai cumpătat și încrezător.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

 

Pe 9 octombrie, Jupiter din semnul tău va retrograda. Saturn este retrograd în casa carierei și a statutului. În această perioadă, primești anumite beneficii. Dar nu vor fi neapărat cele la care ai aspirat. Te poți simți limitat de viață. Chiar dacă muncești și depui efort, nu vezi roadele așa cum ai plănuit. O să câștigi reziliență pe plan profesional. Marte intră în casa banilor și resurselor, ceea ce îți va aduce cheltuieli.

 

 

Citește continuarea pe Astrosens: https://www.astrosens.ro/horoscop-toamna-2024-previziuni-astrale-pentru-fiecare-zodie-si-ascendent_10711.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel