Horoscop, vineri, 11 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Nu este weekendul tău. Marte, guvernatorul tău, face un careu cu Soarele. Ești în stare să te cerți cu toată lumea și toți te roagă si fie liniște, să fie bine, dar tu nu vrei. Vrei să te asculte lumea, să te ia în seamă, dai comenzi, ordine, te grăbești, pleci când nu-ți convine ceva. Te va consuma enorm acest comportament.

Taur

Nu vei avea parte de un weekend bun. Marte este în casa a III-a și spui lucruri pe care le vei regreta. Trebuie să ai grijă la drumurile pe care le vei face. Nu încerca să faci tu tot, ci deleagă din responsabilități, dar nu-i lăsa nici pe ceilalți să se ocupe de toate.

Gemeni

Trigonul dintre Soare și Jupiter este bun, însă Mercur face careul cu Pluto și intră în Scorpion în casa a VI-a. Spre sfârșitul săptămânii vin cheltuieli, pot fi certuri, neînțelegeri și probleme legate de treburile gospodărești.

Rac

Discuțiile cu familia sunt repezite. Te grăbești, iei totul personal și ataci. Ba te aperi, ba te cerți. Recomandarea este să asculți zilele acestea, să-i lași pe alții să vorbească. Nu ești pregătit să vii cu o replică care să nu creeze un scandal și mai mare.

Leu

Vine una bună, apoi una rea. E ca și cum Universul vrea să te țină la același nivel, chiar dacă îți dă senzația că poți mai mult. Ba vei face un pas înainte, ba unul înapoi.

Fecioară

Pot apărea cheltuieli, tentații, ispite la tot pasul. Trebuie să ai grijă ca atunci când mergi la cumpărături să mergi cu o listă foarte bine structurată și să nu te abați de la ea deloc.

Balanță

Ești protagonistul acestui weekend. Soarele este în semnul tău, face trigonul cu Jupiter. Îți dă puțină încredere chiar dacă vor exista probleme la serviciu sau în familie. De asemenea, s-ar putea să distorsionezi unele informații și te vei stresa mai mult decât este cazul.

Scorpion

Mercur va intra duminică în semnul tău, dar până atunci s-ar putea să te înșeli în anumite privințe, să-i bănuiești pe cei din jur că fac lucruri și nu e deloc adevărat, dar voi să-i judecați, sau să te bagi unde nu îți fierbe oala. Indiscreția și discuțiile despre viețile altora nu te ajută deloc. Stai cât mai departe de ele. 

Săgetător

Recomandarea este să te plimbi, să ieși la evenimente să te bucuri de oamenii din jurul tău. Nu forța nimic. Lasă viața să-și facă treaba. Trebuie să lași controlul.

Capricorn

Pluto își începe retrogradarea în semnul tău. Va mai rămâne până pe 19 noiembrie. E un moment care nu trebuie să aducă neapărat anumite evenimente în exterior, însă e o perioadă bună pentru rugăciune, meditație, introspecție, pentru o zonă mai spirituală, nu doar pentru partea practică a vieții. Fă tot posibilul să te ierți, să fii mai blând cu propria persoană și să nu te bagi în situații stresante.

Vărsător

Trigonul dintre Soare și Jupiter te ajută enorm să ieși din casă. Chiar este un weekend bun în care poți să te plimbi, să călătorești, să mergi la evenimente. Careul lui Mercur cu Pluto de duminică s-ar putea să îți dea anumite gânduri și să încerci să nu-i judeci pe cei din jur. Stai departe de a fi lupul moralist.

Pești

E cazul să îți păstrezi resursele și să nu le gestionezi prost. Nu petrece timp cu oameni de la care nu ai ce învăța și te consumă, nu te duce în locuri în care ai mai fost și nu te-ai simțit bine, nu ieși la evenimente doar pentru că te roagă cineva. Dacă faci compromisuri, atunci trebuie să primești ceva la schimb.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel