Horoscop, vineri, 18 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024
Descriere foto: Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ai nevoie să te plimbi, nu să stai în casă și să te superi. Este momentul să te bucuri de viață și ai putea avea chiar câteva vizite sau musafiri.

Taur

Este posibil să ai un weekend foarte pasional dacă îți dorești. V-ar prii să vă deconectați puțin de partea pragmatică a vieții și să vă puneți de acord cu emoțiile pe care le aveți. Este posibil să primiți bani de la alte persoane.

Gemeni

Relația cu partenerul se va îmbunătăți. Nu vă veți rezolva neapărat toate problemele, dar aveți o perioadă mai calmă, în care nu vă mai reproșați lucruri. 

Rac

Aveți un chef de muncă așa cum nu ați mai avut de mult timp. Veți fi dornici să fiți implicați nu doar la serviciu, ci și în gospodărie. Vă oferiți să îi ajutați pe alții pentru că iubiți să fiți harnici.

Leu

Vreți să fiți iubiți și să iubiți la rândul vostru, vreți cadouri și declarații de dragoste. Sunteți foarte creativi și găsiți tot felul de momente în care să profitați de tot ce vă oferă viața.

Fecioară

Ați putea să vă faceți planuri și să mergeți să achiziționați anumite lucruri pentru casă. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți, dar nu așteptați să se întâmple, ci faceți voi lucrurile.

Balanță

O să fiți curioși și o să vorbiți foarte mult în aceste zile. Ați putea să vă petreceți weekend-ul citind, vizionând un documentar sau chiar plimbându-vă.

Scorpion

S-ar putea să vă crească veniturile sau să reușiți să vă calculați altfel banii. Dacă nu primiți niciun cadou, mergeți la magazin și cumpărați-vă ceva ce o să vă facă să vă simțiți mai bine.

Săgetător

Trebuie să vă puneți în valoare și chiar să faceți o schimbare. Dacă vreți să vă cumpărați haine noi, o bijuterie sau chiar să faceți o vizită la coafor, acum este momentul potrivit.

Capricorn

Aveți nevoie de liniște, de seri călduroase petrecute acasă. Asta vă va ajuta să vă reumpleți bateriile și să vă simțiți confortabil.

Vărsător

Veți face foarte multe activități, aveți nevoie de socializare. S-ar putea să vă întâlniți cu niște prieteni vechi sau chiar să întâlniți persoane noi cu care să creați o legătură.

Pești

Pe plan profesional, lucrurile se mai liniștesc, iar șefii vor fi mândri de voi. Veți veni cu niște propuneri pentru îmbunătățirea vieții celorlalți și chiar veți lua decizii puternice. Aveți mai multă încredere în voi. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel