Horoscop vineri, 23 august 2024. Daniela Simulescu despre zodia care nu face diferența între povești și realitate

Data actualizării: | Data publicării:
Freepik.com
Descriere foto: Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Astăzi avem un careu între Venus și Marte.Venus vorbește despre iubire, plăcere și feminitate. Marte reprezintă pasiunea, acțiunea și furia. Ce se întâmplă când aceste două planete fac un careu? Avem un exces de zel și o nemulțumire permanentă. Nu ne convine și vrem mai mult. Nu ne ajunge nici pe plan amoros, nici pe plan financiar.Venus din Fecioară este foarte critică și selectivă, iar Marte în Gemeni vrea să se aventureze și să riște. 

Mai avem și un sextil între Mercur retrograd și Marte. Avem și curajul de a spune ceea ce nu am zis multă vreme. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este provocat de Venus din casa a șasea. Dacă astăzi ai putea termina mai repede munca și te-ai duce să te distrezi, ar fi perfect. Dar tu ai vrea să faci asta prin niște scurtături și fără să ții cont de faptul că și colegii trebuie să muncească. Vei avea parte de scandaluri, nemulțumiri și mesaje.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este în casa a cincea. Este provocată de marte din casa a doua. Weekendul acesta vine pentru tine cu cheltuieli aiurea și cu dorința de a demonstra. Vei vrea să fii ca toată lumea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în semnul tău, iar Venus în casa a șaptea. Acțiunile tale s-ar putea să nu fie acceptate de familie și să fie comentate. Trebuie să înțelegi că oamenii au nevoie să se exprime. Dacă ai făcut ceva și te ceartă, important este că tu ai libertatea să faci. 

Rac/Ascendent în Rac

Vei spune lucruri pe care le-ai ținut în tine mult timp. Rănești sau ești rănit. Vorba spusă nu o mai poți retrage.

Leu/Ascendent în Leu

Urmează un weeekend în care nu prea îți găsești locul. Știi că ai de făcut cumpărături și că trebuie să te vezi cu oamenii dragi, dar trebuie să ai în vedere un lucru. Trebuie să te gândești cum îți poți eficientiza toate activitățile. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este posibil ca zilele acestea să dai dovadă de un surplus de aroganță, de vanitate. O să ai impresia că ți se cuvine. Cu Marte în casa a zecea, te comporți precum un șef la serviciu, dar și acasă. 

Horoscop septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Zodia care va avea succes pe plan amoros

Balanță/Ascendent în Balanță

Planificarea este dată peste cap. Prin urmare, trebuie să înveți să fii cât mai flexibil și să accepți. Cu cât lupți împotriva unei situații, cu atât pierzi timp aiurea. Recomandarea Danielei Simulescu este să te victimizezi puțin, dar să faci ca ceilalți. O să vină și vremea ta.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În anumite momente, prietenii sunt buni. Vei avea tendința să le spui niște probleme pe plan personal.  Dar când mergi acasă, situația stă cu totul diferit. După care, când te întreabă prietenii ce s-a mai întâmplat, te vaiți. Nu mai știi dacă să crezi în poveștile din capul tău sau în realitate. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se află în casa a șaptea. Agită apele pe plan relațional. Venus este în casa a zecea. Îți dă puțină încredere și primești beneficii. În acest weekend, nu îi da pe ceilalți la o parte din cauza unor criterii superficiale. Fii mai profund, autentic și ancorat în viață.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Careul de astăzi te poate predispune la un nivel de superficialitate mai crescut. Chiar dacă îți iese, s-ar putea să te învinovățești. Recomandarea astrologului este să fii cât mai sincer cu tine, dar și cu ceilalți.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ești nemulțumit pe plan relațional. Poate că partenerul ți-ar aduce și Luna de pe cer, dar ție nu îți convine. În plus, ți se pune pata pe ceva și vrei să îl cumperi. Ar trebui să îți vezi puțin lungul nasului. Sunt momente în care exagerezi.

Pești/Ascendent în Pești

Nu poți să îi împaci nici pe cei de acasă, nici pe partener. Încerci să te trasformi într-un erou. Vrei să-i faci să se împace. Nu e momentul. Lasă-i să fie în felul lor. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel