Horoscop vineri, 23 august 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscopul pentru fiecare semn zodiacal pe 23 august 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ai parte de o surpriză, Berbec, și ar putea fi descoperirea la care sperai. Luna va petrece încă o zi în semnul Scorpionului, în sectorul tău al secretelor. Așadar, dacă ai cercetări de făcut sau trebuie să găsești un obiect pierdut, lasă-ți instinctul de detectiv să iasă la suprafață și apucă-te de treabă astăzi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Astăzi ești puțin posesiv, iar deși acest comportament nu este „tipic” pentru tine, Luna în Scorpion îți aduce dorința de a controla lucrurile care te afectează. Scorpionul îți guvernează sectorul relațiilor, așa că s-ar putea să te simți teritorial față de un partener, o situație de afaceri sau un acord. Gelozia nu te avantajează întotdeauna, așa că ai grijă să nu devină un gând obsesiv.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Un stil de viață sănătos este o decizie, Gemeni, iar astăzi te întorci la lucrurile despre care știi că sunt necesare pentru ca mintea și corpul tău să funcționeze eficient. Cu Luna în Scorpion, decizia de a face exerciții, de a te antrena și de a te angaja din nou într-o rutină de wellness este emoțională. Scrie toate motivele pentru care ești gata să începi din nou și pune lista undeva la vedere pentru a te motiva zilnic.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești, în mod natural, bun la exprimarea romantismului, iar când Luna este într-un semn de apă, emoțiile tale devin mai active. Poți să te exprimi în moduri iubitoare și amabile. Găsești momente pentru a-ți arăta latura sentimentală și aduci bucurie celor pe care îi influențezi.

Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi îți aduce o energie de susținere, iubire și generozitate pe care o exprimi frumos față de cei la care ții. Poți fi ca un urs protector atunci când simți că cineva drag are nevoie de tine. Astăzi, familia devine o prioritate mai mare decât de obicei. Cineva ar putea avea nevoie să fii acolo pentru el într-un moment dificil, iar tu dorești să fii un umăr pe care să plângă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Discuțiile de astăzi pot părea intense, iar s-ar putea să te trezești explorând noi moduri de gândire. Ziua de astăzi este perfectă pentru a discuta cu partenerul despre cum vrei să arate viitorul. Pune întrebări și joacă rolul de avocatul diavolului pentru a te ajuta să te pregătești pentru cele mai grave scenarii și pentru a depăși provocările acestei săptămâni.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai ocazia să câștigi mai mulți bani sau să primești o ofertă de muncă săptămâna aceasta. Luna în Scorpion îți activează sectorul financiar, așa că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dorești să extinzi o afacere (inclusiv achiziționarea de imobiliare pentru investiții), astăzi este ziua să acționezi. Astăzi poate fi o zi extrem de productivă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi Luna va fi din nou în semnul tău și este momentul perfect pentru a te concentra pe dorințele și nevoile tale. Fă lucruri pentru sufletul tău, explorează domeniile din viața ta pe care ai dori să le îmbunătățești. Ia în considerare să ții un jurnal, să meditezi sau să îți amintești de trecut pentru a-ți genera idei noi asupra lucrurilor pe care să te concentrezi cel mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Trecutul poate avea o influență imensă asupra vieții tale prezente, dar oare asta îți dorești? E bine să privești înapoi și să explorezi ce ai învățat din alegerile tale de viață. Ce nu trebuie să faci astăzi este să ridici trecutul pe un piedestal și să îl consideri superior momentului sau vieții tale actuale. Ești aici cu un motiv.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, prietenii apropiați sunt ceea ce ai nevoie, așa că este timpul să sărbătorești oamenii din viața ta care sunt întotdeauna acolo pentru tine. Poți să te muți, să nu vorbiți luni întregi, dar un prieten bun va fi acolo atunci când ai nevoie. Folosește ziua de astăzi pentru a sărbători acei prieteni pe viață care rămân mereu alături de tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi poți găsi ceea ce cauți în domeniul carierei. Luna de astăzi îți aduce un strop de noroc când vine vorba de găsirea unui loc de muncă sau a unui proiect care te ajută financiar (și îți oferă un sentiment puternic de pasiune și mândrie). Actualizează-ți CV-ul și începe să îți pui antenele acolo. Nu știi niciodată ce vei găsi.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Astăzi poți învăța ceva nou, iar acest lucru îți va schimba întreaga perspectivă. Luna în Scorpion te încurajează să te aventurezi pe calea descoperirii de sine. Dacă ți-ai schimbat stilul de viață semnificativ în această lună, există multe alte lucruri pe care ai nevoie sau îți dorești să le înveți despre tine. Fii deschis și explorează lumea și oamenii care o influențează cel mai mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel