Horoscop, vineri, 25 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024
Descriere foto: Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în casa a IV-a. Va face opoziția cu Pluto. S-ar putea să fii nevoit să renunți la un punct de vedere în favoarea familiei. Doar de tine depinde acest lucru. De asemenea, foarte mare grijă la călătorii.

Taur

Venus se apropie de un careu cu Saturn. Nu mai ai control absolut asupra bugetului familiei. Stai departe de discuțiile cu oamenii care sunt foarte competitivi, chiar și fără o logică, fără o bază.

Gemeni

Venus din casa a VII-a se apropie de un careu cu Saturn. Cuvintele partenerului dor sau cuvintele tale îl dor. Unul dintre voi nu are încredere în propria persoană și va fi foarte ușor de atins. Fii mai blând cu el și poate și el va fi mai blând cu tine.

Rac

Marte este în semnul tău. Va mai sta acolo ceva timp. Se apropie de niște aspecte importante. Simți că te-ai plictisit, că nu mai poți și că trebuie să schimbi ceva. Te enervezi pe orice în jurul tău.

Leu

Relația cu copiii s-ar putea să aibă de suferit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Nevoia de a primi afecțiune, validare și iubire s-ar putea să fie exagerată. Deși partenerul se comportă într-un fel, tu îi găsești nod în papură. Recomandarea este să nu fugi de odihnă și de somn.

Fecioară 

Se mai strică ceva prin casă sau mai ai lucruri de reparat. Unele persoane din familie ți se par invidioase sau prea îndrăznețe. Nu înțelegi de ce se bagă ei unde nu le fierbe oala. S-ar putea ca în cercul de prieteni să apară persoane care nu țin cont și de părerea ta. Trebuie să vezi și jumătatea plină a paharului.

Balanță

Poate fi un weekend în care nu te simți auzit și ascultat, în care părerile celorlalți contează mai mult decât este cazul. Nu știi cine ești. Dacă o persoană îți spune că ai întârziat sau că te-ai grăbit, tu uiți că poate s-a întâmplat ceva de dimineață sau ai avut niște zile grele. O să spui că nu ești bun de nimic și că ai greșit.

Scorpion

Vei încerca să acoperi unele goluri emoționale printr-o generozitate excesivă, prin cheltuieli inutile. Ești foarte superficial și nu comunici deloc cu oamenii dragi ceea ce simți, că suferi și nu te simți bine. Ești în stare să cumperi ceva doar pentru a cumpăra iubirea celorlalți. Gândește-te de două ori înainte.

Săgetător

Venus din semnul tău va face în perioada următoare careul cu Saturn. Elimină sau mai taie din contactele cu anumite persoane care te caută doar când au probleme și care au doar un interes. Nu trebuie să fie toată lumea în jurul tău. Nu contează cantitatea, ci calitatea.

Capricorn

Marte este în casa a VII-a, Pluto în semnul vostru. Acestea pot face un careu la un moment dat. Unii vor avea tendința de a lua decizii pe plan relațional pe care le-au tot amânat. Alții se vor grăbi să intre într-o relație, iar alte persoane vor avea tendința de a intra în competiție. Mare grijă la cât romanticizezi trecutul!

Vărsător

Tendința de a munci prea mult, fie la serviciu, fie acasă, arată că fugi de ceva. Cu cât fugi, cu atât nu scapi. Dat fiind faptul că Marte este în continuare în casa a VI-a și va face opoziția cu Pluto, în acest weekend ai nevoie de cât mai multă liniște. Mintea ta va fi destul de dură cu tine.

Pești

S-ar putea ca de astăzi să apară niște lucruri care nu îți convin pe plan profesional. Nu trebuie să te gândești la ele în weekend, bucură-te de viață. De asemenea, trebuie să acorzi o atenție suplimentară copiilor sau persoanei iubite

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel