Horoscop, vineri, 27 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Mercur se duce în casa a VII-a. Dintr-odată vei fi dispus să îl asculți și pe celălalt. Ai mare nevoie de asta. Marte, guvernatorul tău, se apropie de un trigon cu Saturn și orice exces de zel, orice tendință de a demonstra cât de deștept și bun ești, nu te ajută la nimic. Mai mult, s-ar putea să îți aducă pierderi.

Taur

Mercur se duce în casa a VI-a. Asigură-te că fiecare membru din familie știe ce are de făcut în acest weekend: cine duce gunoiul, cine face cumpărăturile, cine se ocupă de plata facturilor. Altfel, nimeni nu face nimic.

Gemeni

Îți priește acest tranzit, te face să te relaxezi și să privești viața într-o notă pozitivă, mai ușoară. Nu mai ai chef să te chinui, să te cerți sau să depui efort pentru alții.

Rac

Mercur se duce în casa a IV-a, unde este și Soarele. În acest weekend ai putea să vorbești mai mult cu familia, să te reconectezi cu anumite persoane, să te mai uiți prin casă să vezi ce merge și ce nu. Poate că unii dintre voi aveți lucruri strânse în voi. Cu Mercur în casa a IV-a, acum poate începeți să comunicați.

Leu

Este un weekend foarte bun să te plimbi, să mergi la evenimente, să vorbești. Nimeni nu te întrece zilele acestea la vorbit.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, iese din propriul semn și se duce în casa a II-a. Când Mercur este în Balanță are darul de a se lăsa influențat de ceilalți. Trebuie să ai grijă de oamenii pe care îi ai în jur, să te bazezi pe ei că îți spun adevărul.

Balanță

Mercur intră în semnul tău. Vor fi multe în mintea ta zilele acestea. Marte în casa a X-a face trigonul cu Saturn. Astrele îți spun să vorbești, să înveți și să te plimbi. Nu trebuie să fii competitiv, nu trebuie să te lupți cu nimeni, nu trebuie să intri într-un război, să începi să faci scandal, ci să îți placă de tine. Oamenii te vor căuta tocmai pentru că le transmiți o liniște, o pace.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se apropie de un trigon cu Saturn. Totul se întâmplă încet. Pui țara la cale, te gândești, născocești, inventezi, ți se par tot felul de lucruri și faci conexiuni. Depinde de tine să faci delimitarea unde este adevăr și unde este scenariu în mintea ta.

Săgetător

Vei avea parte de un weekend minunat. Petreci cu prietenii, cu oamenii dragi. Dacă ai o problemă, nu sta să te gândești doar la ea. Timpul trece imediat.

Capricorn

Mercur se duce în casa a X-a. Până pe 13 octombrie, pentru că este și Soarele acolo, o să fii mai atent la ce se întâmplă la locul de muncă. Trebuie să ai grijă.

Vărsător

Mercur iese din casa a VII-a. Ți-a adus tot felul de temeri, frici, mai ales pe plan financiar. Acum se duce în casa a IX-a și vezi și jumătatea plină a paharului. Dacă înainte alegeai drumul chinuitor, acum îl alegi pe cel care îți priește și care nu îți face zile fripte.

Pești

Mercur se duce în casa a VII-a. Va trebuie să intri în niște negocieri cu partenerul, că poate unul vrea să dea mai mulți bani pentru uniforma copilului, poate celălalt vrea să dea mai puțini bani. Tu crezi că tu ai dreptate, partenerul crede că el are și cumva nu ajungeți la un numitor comun, dar oamenii dragi vă vor ajuta ce este important cu adevărat.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel