Horoscop, vineri, 4 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ai vrea ca lumea să nu se certe, ca tu să stai liniștit, dar pot apărea dispute, uneori chiar fără motiv.

Taur

Ai grijă la discuțiile pe care le porți cu colegii și asigură-te că toată lumea știe ce are de făcut. Este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu.

Gemeni

Simți că nu ai stare și din această cauză poți cheltui bani aiurea, pe fond emoțional sau doar ca să demonstrezi ceva celorlalți.

Rac

Este recomandat să nu te amesteci în dispute pentru că s-ar putea să îți faci mai mult rău. Lasă-i pe cei din jurul tău să se calmeze singuri.

Leu

Ai foarte mare grijă la drumurile pe care urmează să le faci. Tonalitatea ta nu va fi neapărat pe placul celorlalți și este posibil să fii nevoit să dai socoteală pentru unele greșeli din trecut.

Fecioară

Dacă te vei lăsa influențat de prieteni, buzunarele tale vor fi mai goale la sfârșitul acestei săptămâni. Ai grijă pe cine lași să se implice în viața ta.

Balanță

Ai câteva momente în care spui ceva și faci altceva. S-ar putea ca oamenii din jurul tău să fie confuzi și să apară momente tensionate atât în familie, cât și la serviciu.

Scorpion

Nu vă bazați pe zvonuri, indiferent că sunt despre voi sau despre alții. Chiar dacă vă supărați că oamenii vă bârfesc, important este ce alegeți să faceți după ce auziți ccea ce spun.

Săgetător

Veți afla niște secrete care nu vă convin. Este recomandat să fiți cât mai tăcuți și liniștiți și să nu interveniți în certuri.

Capricorn

Atât la locul de muncă, cât și acasă, simțiți o tensiune. În acest weekend, este recomandat să evitați orice contradicție și să nu participați la scandaluri.

Vărsător

Sunt anumite situații de la serviciu care vă stresează foarte mult, dar ar trebui să luptați doar pentru dreptatea voastră, nu și pentru a altora. Nu are rost să luați apărarea cuiva care nu vă cere ajutorul.

Pești

Știți că lucrurile nu merg bine într-un anumit domeniu, dar vreți să păstrați aparențele. Acceptați că mai sunt și momente grele în viață. Trebuie să vă pese doar de ceea ce credeți voi despre propria persoană, nu vecinii, rudele sau alți oameni.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel