Horoscop, vineri, 5 iulie 2024. Gata cu singurătatea pentru trei zodii

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, Priscilla Du Preez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, Priscilla Du Preez

Vineri, 5 iulie, marchează o zi nouă pentru mulți dintre noi datorită unui tranzit astrologic interesant: alinierea Marte-Saturn. Vom constata că singurătatea noastră se va sfârși, iar acest final ar putea părea brusc, dar doar pentru că am muncit din greu să ne confruntăm cu ea.

Prin planetele Marte și Saturn, descoperim că universul a ascultat rugăciunile noastre pentru pace în inimă și un sentiment de unitate cu ceilalți. Trei zodii sunt afectate de singurătate. Energia lui Marte ne va inspira în moduri care literalmente ne vor îndepărta de noi înșine.

1. Rac

Pentru tine, Rac, singurătatea se încheie vineri. Acest lucru se întâmplă pentru că ai început să înțelegi că singurătatea ta este ceva de care te agăți pentru sprijin, în loc să o lași să plece pentru a funcționa corespunzător. Începând cu 5 iulie, vei simți că singurătatea poate fi de domeniul trecutului.

Dacă înainte căutai la alții să umple golul creat de singurătatea pe care ai ajuns să o cunoști și să o "apreciezi", acum vezi că ești suficient. Ești propriul tău cel mai bun prieten și confident de încredere. În timpul tranzitului Marte-Saturn, vei găsi pace în ideea că acest lucru este posibil și real.

Nu mai ești mulțumit să te uiți la alții pentru a umple golul când știi foarte bine că ceea ce cauți este deja în tine: iubirea de sine și acceptarea de sine. Ai prieteni, familie și oameni care te iubesc, dar dacă nu te iubești pe tine, vei pune mereu singurătatea pe un piedestal. Asta se va schimba pe 5 iulie: Rac, singurătatea dispare!

2. Leu

Deoarece ești atât de iubitor, uneori crezi că toată lumea este deschisă la „brandul” tău de prietenie. Așadar, când nu ești primit așa cum ai sperat, te retragi și te întrebi ce a mers greșit. Pe 5 iulie, vei vedea că singurătatea pe care o simți este pe cale să se disipeze, pe măsură ce recunoști că totul ține de timing, nu de respingere.

Ești atât de extrovertit și de prietenos încât ai tendința să crezi că alții sunt gata să accepte acest fel de prietenie în viața lor. În timpul alinierii Marte-Saturn, vei înțelege că oamenii au limite și că uneori le depășești.

Toate acestea provin din nevoia ta de a fi iubitor și onest, dar nu toată lumea este la fel de deschisă ca tine, și aceasta este o lecție importantă pentru tine. Este, de asemenea, lecția care te eliberează, deoarece ceea ce aduce singurătate în tine este o așteptare. Aștepți o anumită reacție. Și, când nu o primești, te simți singur și dezamăgit. 5 iulie îți permite să vezi întregul tablou, iar înțelegându-l, îți poți acorda o pauză. Fără mai multe sentimente de singurătate pentru tine, Leu.

3. Capricorn

Întotdeauna a existat o parte a inimii tale care simțea că îi lipsește ceva sau care reprezenta mereu un fel de singurătate, iar în timp, te-ai obișnuit cu acest sentiment. S-ar putea să nu știi nici măcar de ce te simți atât de singur uneori sau ce a cauzat această emoție să îți domine viața, dar un lucru este sigur: pe 5 iulie, toate acestea se vor sfârși.

Singurătatea se oprește în timpul tranzitului Marte-Saturn, deoarece îți amintește că motivul pentru care te-ai agățat atât de strâns de sentimentul de singurătate este acum oarecum irelevant. Ai lucrat după un vechi program, cum se spune, Capricorn, și este nevoie de acea energie puternică a lui Marte pentru a te trezi. Și funcționează.

Ai observat că sentimentul de singurătate nu mai este un loc în care dorești să te afli. Ai început să înțelegi ideea că viața este prea scurtă pentru a petrece vreun timp în tristețe. Vineri, 5 iulie, începe un nou mod de a gândi pentru tine și vine cu încredere în sine și încredere în proces. Viața este o călătorie; nu vei face din singurătate însoțitorul tău constant.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel