Horoscop, vineri, 7 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul și să intre în Casa a II-a. S-ar putea să ai mai multă furie zilele acestea, dar nu trebuie să o direcționezi către alții, ci trebuie să cauți metode prin care să o procesezi într-un mod sănătos. Iar faptul că Venus face careu cu Saturn s-ar putea să te facă să simți că ceilalți nu îți apreciază modul de comunicare sau că pur și simplu nu te înțeleg. 

Taur

Urmează să se întâmple ceva important. Marte va intra în semnul tău. Te vei simți presat, dar nu știi de ce. O să ai senzația că toată lumea are ceva cu tine, că te bârfesc oamenii sau că fac tot felul de planuri împotriva ta, dar este doar în capul tău. Pentru că și Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Saturn, ai multe dubii, neîncredere, dar duminică o să îți revii.

Gemeni

Venus face careul cu Saturn. Să nu crezi tot ce spun ceilalți, pentru că este vorba mai degrabă despre ei, nu despre tine. Duminică, Marte va intra în casa a XII-a. Recomandarea este să fii mai retras.

Rac

Marte va intra duminică în casa a XI-a, iar asta îți convine de minune, pentru că te va face dornic să lupți mai mult pentru planurile tale. Nu o să fii la fel de atent la ce spun ceilalți, mai degrabă o să te cerți cu ei dacă îndrăznesc să te critice.  

Leu

Ai așteptări mari de la prieteni zilele acestea și s-ar putea să fii dezamăgit și s-ar putea ca și ei să se simtă dezamăgiți de tine. Nu uita că Marte intră în casa a X-a, așa că, încearcă să nu lași pe luni totul. 

Fecioară

Sunt și momente mai neplăcute pe plan profesional astăzi și mâine, dar Marte intră în casa a IX-a duminică și s-ar putea să îți aducă un dor de ducă fantastic.  

Balanță

Marte se pregătește să iasă din casa a VII-a, iar Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Saturn. Asta înseamnă că nu o să-ți convină unele situații și că vei deveni foarte critic, foarte cicălitor cu partenerul. De asemenea, s-ar putea ca și în jurul tău să apară oameni destul de nervoși și ai putea să reacționezi. Marte se pregătește să intre în casa a VIII-a, așa că ai face bine să nu faci debandadă în buget, mai ales în cel la comun.

Scorpion

Venus face careul cu Saturn. Pot apărea niște cheltuieli neprevăzute, mai neplăcute, dar Marte, guvernatorul tău, va intra în casa a VII-a duminică. Această schimbare este importantă. Nu trebuie să creezi mai multe disensiuni în cuplu decât este necesar, nu are rost. 

Săgetător

Pare că partenerul nu te validează, apre că nu te vede așa cum ți-ai fi dorit. De fapt, tu ești cam critic cu propria persoană. Marte se pregătește să iasă din casa a V-a și să intre în casa a VI-a. Nu le poți face pe toate, așa că trebuie să înveți să delegi din sarcini, mai ales când vine vorba de treburile gospodărești.

Capricorn

Munca e muncă, dar nu uita că în weekendul acesta, mai trebuie să te și distrezi! Marte intră în casa a V-a și vine cu pasiune, cu romantism.

Vărsător

Nu poți să faci tot ce îți place, trebuie să fii mai selectiv. Marte va intra în casa a IV-a și va aduce mici dispute cu familia sau probleme prin gospodărie. 

Pești

Marte va intra într-o zonă care ție îți priește, mai exact, în casa a III-a. Merge în casa comunicării, dar și a drumurilor. Recomandarea este să pui la muncă dorul de ducă, să nu stai doar acasă și să lupți pentru ceea ce crezi tu, fie că ai sau nu dreptate. Trebuie să îți aperi punctul de vedere.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel