Horoscop, vineri, 7 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Previziunile astrale pentru ziua de vineri, 7 iunie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Berbec, ai grijă la temperamentul tău înflăcărat. S-ar putea să te simți mai impulsiv decât de obicei. Emoțiile reprimate ar putea ieși la suprafață, ceea ce te-ar putea ajuta în cele din urmă să te simți mai liber pe termen lung. Acesta este un moment în care trebuie să te ocupi de bunăstarea ta generală, astfel încât să nu simți că ești tras în prea multe direcții diferite. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ascultă-ți instinctul, Taur. Este acolo cu un motiv. Intuiția ta va fi accentuată în următoarele zile, acum că Luna intră în casa gândirii tale, ceea ce te-ar putea determina să schimbi modul în care privești către obiectivele tale.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Trebuie să începi să te cunoști pe tin însuți. Îți place să înveți despre ceilalți, dar azi e despre propria ta persoană. În următoarele câteva zile, Luna în Rac creează oportunități de creștere, iar tu poți fi mai introspectiv decât de obicei, ceea ce te poate ajuta să asculți mai clar înțelepciunea vocii tale interioare.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
În fiecare lună, ai parte de binecuvântarea Lunii în semnul tău. Ai parte de un impuls de putere pe tot parcursul weekend-ului. Lasă Luna să-ți alimenteze credința pentru a te ajuta să te îndrepți cu încredere spre construirea viziunii tale. Este momentul să faci ceva pentru visele tale, chiar dacă nu vor apărea primele semne de la început.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
 Odată ce ai îndepărtat toate greutățile de pe umeri, ai putea fi mai înclinat să petreci ceva timp bucurându-te de plăcerile simple ale vieții de acasă. Acesta este un moment bun pentru a mânca ceva nou și pentru a te relaxa. Intuiția ta te va ajuta să te ghidezi pentru a lua decizii care rezonează cu propria ta persoană, în timp ce te simți plin de speranță că poți realiza imposibilul.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este timpul să sărbătorești în cinstea prietenilor tăi, iar ziua de astăzi ai putea primi chiar și un mesaj neașteptat. Este un moment excelent de a te conecta cu anumite persoane care te pot împlini spiritual.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Munca și responsabilitățile vă cheamă. Intrarea Lunii în Rac face din ziua de vineri o zi excelentă pentru a observa modul în care condiționările sociale sau familiale ți-au dictat pașii în carieră. Este momentul să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat și să faci noi mutări în carieră.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o lume mare, Scorpionule, iar tu ai o viziune pentru a o îmbunătăți. Luna care vorbește cu Marte este un memento solid că viața ta are un scop. Faptul că ai obiective semnificative te face să te simți și mai concentrat. Banii nu contează dacă nu ai un impact; ești pregătit să trăiești viața ca pe o aventură și cu un scop. Vineri este o zi excelentă pentru a defini cum arată pentru tine o viață cu scop și îți va arăta pașii pe care trebuie să-i faci pe viitor.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Luna în Rac care lucrează în armonie cu Marte îți scoate la iveală natura sentimentală, iar firea ta reflexivă este accentuată. Este un moment bun pentru a te gândi la modul în care te influențează mentalitatea ta și te ajută să vezi diferite posibilități care îți pot spori nivelul de succes. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Luna opusă semnului tău arată că e nevoie de un moment de schimbare, care se poate simți perturbator, datorită lui Marte. Aceasta este o zi excelentă pentru a depăși unele convingeri care nu sunt de fapt utile pentru creșterea ta. După cum știm, credințele noastre ne construiesc lumea și ne spun ce este și ce nu este posibil, iar astăzi trebuie să identifici câteva dintre ele.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Luna intră în Rac, sectorul tău de bunăstare, deschizând calea pentru un weekend care pune accentul pe autoîngrijire. Bunăstarea emoțională îți conectează mintea, corpul și spiritul între ele, iar cu Marte care vorbește cu Luna, ești gata să schimbi ceea ce nu funcționează în viața ta. Este posibil să ai o înțelegere mai profundă a ceea ce ar trebui eliminat din distragerile care îți inhibă creșterea.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Viața și dragostea pot fi complicate, datorită relației lui Marte cu Luna din acest weekend. S-ar putea să fii puțin mai vulnerabil în relațiile tale, ceea ce poate spori un sentiment de intimitate pe care nu ți-ai dat seama că ți-l doreai. Ce bariere sunt în jurul inimii tale care te blochează să te apropii de cei în care simți că poți avea încredere sinceră?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel