Horoscop, vineri, 28 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile / video

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu vă prezintă horoscopul de astăzi, 28 iunie 2024,  pentru toate zodiile. Iată ce vă rezervă astrele.

Berbec

Vei avea parte de destul de multe încercări pe plan emoțional. Nu te gândi la încercările karmice, ci mai degrabă simți că ai o nevoie mai mare de independență în relație.

Taur

Vei fi nevoit să-ți reajustezi planurile pentru viitorul apropiat. În următoarele 9 luni, unele relații cu colegii se vor schimba, unele te vor șoca și vei realiza că nu mai sunt de folos.

Gemeni

Credeți că stați pe loc, că nu progresați, că nu se întâmplă nimic bun și veți avea senzația asta, dar oamenii sub tensiune și sub presiune se dezvoltă și va veni succesul, cu siguranță.

Rac

Nu o să vă înțelegeți cu nimeni, o să vreți să stați cât mai departe de oameni. S-ar putea să vă fie date planurile peste cap.

Leu

Veți avea niște idei trăznite, la care nu v-ați fi gândit nici voi că le puteți avea. Modul de a comunica va fi diferit și veți avea o apetență pentru a șoca oamenii din jur. Veți primi lecții pe plan financiar.

Fecioara

Vă veți simți epuizați! Ar fi indicat să nu forțați nicio relație pe plan emoțional.

Balanță

Șocați pe toți, luați niște decizii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Sunteți mai îndrăzneți, mai rebeli, mai dispuși să șocați și mai dispuși să vă rupeți de normele societății. Aveți grijă de sănătate și munciți mai mult, nimic nu pică din cer!

Scorpion

Dacă nu aveți o relație bună cu propria persoană, nu se vor îmbunătăți lucrurile nici acum. Important este să fiți selectivi și nu trebuie să fiți plăcuți de tot. Nu vă mai supărați! Relațiile cu copiii se pot complica!

Săgetător

Dacă aveți planuri să vă mutați, aveți răbdare! Vor apărea multe piedici, pot apărea probleme în familie, trebuie să vă implicați! Veți avea o stare emoțională tensionată.

Capricorn

Veți simți nevoia de a face lucrurile diferit și sunteți mai dispuși să-i ascultați pe ceilalți, să-i înțelegeți, să pricepeți perspectivele lor.

Vărsător

Aveți grijă că nu cheltuiți foarte mulți bani. Veți trece prin momente de panică, de neajunsuri. Trebuie să învățați să trăiți cu mai puțin

Pești

Preocupați-vă de sănătate! Nu faceți excese alimentare, aveți grijă la viciile voastre! Veți relua niște proiecte din trecut și aveți nevoia de a vă maturiza brusc și vă dați seama că aveți limite. Nu încercați să demonstrați nimic, nimănui!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel