Horoscop septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Zodia care va suferi pierderi

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Horoscop septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Leu

Întreaga lună este despre pierderi. Trebuie să ai în vedere faptul că orice criză, orice pierdere, orice situație provocatoare pot fi adevărate oportunități. Reușești să vezi frumusețe acolo unde nimeni nu vede. Trebuie să accepți că pentru a câștiga trebuie mai întâi să pierzi. Poți pierde bani, unele negociere nu ies așa cum îți doreai, vei trece prin tot felul de momente în care vei simți că ești ghinionist. Toate astea te pregătesc, de fapt, pentru niște oportunități. Orice exces de zel nu îți este prielnic. Trebuie să faci un pas în spate și să te protejezi cât mai mult. Este recomandat să ai grijă la somn și la odihnă, dar și la oamenii cu care te înconjori. Nu trebuie să te superi dacă oamenii nu se vor purta foarte bine cu tine. 

Fecioară

În luna septembrie, trebuie să îți setezi „eu versus tu”, mai ales în relația de cuplu. Pentru unii, s-ar putea ca luna septembrie să vină cu o încununare a eforturilor pe plan personal. Poți trece la un alt nivel al relației, dar poți avea parte și de o despărțire. De pe data de 9 septembrie vei accepta ceea ce se întâmplă și vei gândi mai clar. Vei deveni mai responsabil, nu are rost să te mai joci pentru că trece timpul. Poate că nici nu intri într-o relație și nici nu te desparți, dar în această lună trebuie să schimbi abordarea față de partener. Trebuie să te schimbi tu pe tine, în primul rând. Ai nevoie de limite, până unde îi lași pe alții să te supere, să te critice. Cel mai bine este să comunici.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 20-25 august 2024. Daniela Simulescu: „Vom învăța că nu le putem avea pe toate!”

Balanță

Primele trei săptămâni ale lunii, cel puțin, îți priesc. În luna septembrie vei prinde curaj să mergi mai departe, îți vei bandaja rănile, iar viața te va surprinde într-un mod plăcut. Este posibil să apară anumite conflicte la locul de muncă, dar și o ambiție sporită, o dorință de a fi mai competitiv, de a câștiga mai mult. Fii pregătit să te lupți pentru drepturile tale. Este posibil să te cerți și cu oamenii de acasă, nu doar de la serviciu. Este recomandat să îți găsești o pasiune sau un hobby care să te ajute să fii mai competitiv, dar departe de familie sau job pentru că este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu.

Scorpion

Luna aceasta puteți planifica, organiza sau privi către viitor cu mai multă încredere decât de obicei. Este posibil să petreceți mai mult timp citind, studiind, purtând discuții cu persoane mai experimentate decât voi. Deși, la suprafață, luna septembrie poate părea o lună superficială, nu este așa. Unii dintre voi se vor gândi să plece din țară, să se mute din oraș, sau să își schimbe locul de muncă. Vă veți aduce aminte că fericirea voastră depinde doar de voi, nu de alții. Finalul lunii va putea aduce beneficii pe plan amoros. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop toamnă 2024. Daniela Simulescu, previziuni

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel