Horoscopul banilor 16 - 22 septembrie 2024, cu Remus Ionescu. Zodia care va avea succes pe plan financiar

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 16 - 22 septembrie 2024.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 16 - 22 septembrie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Starea mai puțin bună de sănătatea, lipsa de energie, de somn, de atenție, de concentrare pot afecta negocierile, munca, randamentul, termenul în care ducem la bun sfârșit o activitate. Este o perioadă bună pentru cei care sunt în căutare de noi clienți, dar și pentru cei care-și doresc să rezolve niște probleme.

Taur

Aspecte bune în plan financiar, mai ales pentru cei cu activitate pe cont propriu și pentru cei care care sunt specialiști pe domeniul lor de activitate. Pot să vină niște bani sau un avans.

Gemeni

Zile tensionate! Apar tot felul de situații care trebuie să le facă față în raport cu clienți, șefi sau autorități de control. Pot să fie neînțelegeri mai vechi care se pot acutiza. Este o perioadă în care apar multe cheltuieli, unele legate de locuință, pe care nu le pot amâna.

Rac

Miercuri, joi sau vineri pot să vină niște oferte sau noutăți. Poate că nu este ceva pe termen foarte lung, dar ceva la va aduce un plus la CV. Vor avea cu ce să se laude sau vor fi recunoscuți pentru realizările lor din această perioadă. La nivel financiar nu este ceva remarcabil, dar este o perioadă în care construiesc.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Leu

Nu se plâng de bani, venituri, încasări, dar este puțin probabil să se acumuleze. Trebuie să scape de datorii sau să achite în avans niște rate. 

Fecioară

Este o perioadă destul de solicitantă, consumatoare de nervi. Sunt și aspecte bune din plan financiar. Au legătură cu niște clienți vechi. 

Balanță

Este o perioadă plină de noutăți, schimbări de la o zi la alta. Partea bună este că sunt căutați, solicitați, li se fac propuneri, oferte, apelează cineva la ei în situații de urgență. Există posibilități de a câștiga niște bani. Vor face eforturi.

Scorpion

Nu sunt mari probleme legate de sfera financiară, mai ales pentru cei care au activitate pe cont propriu. Trebuie să fie atenți dacă sunt respectați, recompensați, remunerați așa cum trebuie pentru o prestație de-a lor. Sunt niște situații tensionate legate de bani, dar care se rezolvă.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care va avea parte de schimbări la locul de muncă

Săgetător

Sunt în plină activitate. Este o perioadă bună în plan profesional, chiar și al câștigurilor.

Capricorn

Sunt în plină activitate. Este ceva care se construiește, un moment de care profită. Este posibil să ia fața unui competitor. Nu se compară neapărat cu cineva, dar alți clienți, angajatori sau șefi îi compară cu altcineva.

Vărsător

Cheltuieli sau probleme de natură financiară care trebuie rezolvate. Pot apărea situații tensionate. Cu toate acestea, sunt într-o perioadă în care reușesc să faci bani. Sunt căutați, doriți, solicitați. Important este să țină la munca lor.

Pești

Apar dorințe, invitații, negocieri noi, apelează la ei oameni pentru tot felul de activități. Bine este să nu spună „da” din prima, înainte de a vedea despre ce este vorba, ca să nu apară neînțelegeri sau dezamăgiri.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel