Horoscopul banilor 2 - 8 septembrie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care au o perioadă extraordinară din punct de vedere financiar

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 2 - 8 septembrie 2024.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 2 - 8 septembrie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Nu stau rău la capitolul financiar! Se pot rezolva destule, mai ales niște bani care nu au venit la momentul potrivit. Vin niște bani dintr-o activitate, bani care li s-au promis, bani pe care i-au câștigat la vreun concurs și care nu le-au fost virați în cont. Pot apărea surprize plăcute pentru ei din acest punct de vedere.

Taur

Marte, cel care i-a făcut în ultima lună să scoată bani din buzunar, iese din casa a II-a a banilor. Sunt cheltuieli, investiții cu folos, unele aduc roade în timp, altele sunt făcute pentru a repara lucruri pe care nu le-au avut în vedere. Va fi mai bine acum la capitolul financiar.

Gemeni

Marte iese din semnul lor, iar asta îi face mai cumpătați. La capitolul financiar apar aspecte bune. Jupiter le aduce tot felul de solicitări, întâlniri, negocieri. Pot să revină pe o funcție sau la o activitate. Știu să negocieze, să se pună în valoare. Trebuie să fie o perioadă deosebită pentru cei care nu au avut șansa până acum să se facă cunoscuți.

Rac

Pot să apară contracte, solicitări. Dacă au fost mai relaxați în ultima perioadă sau au considerat că sunt mai puțin văzuți, băgați în seamă, acum lucrurile se schimbă. Pot recupera bani din urmă, au loc mici tranzacții.

Leu

Este o perioadă care necesită atenție la capitolul financiar. Se gândesc că a fost vorba de niște plăți, rezolvări, doar că aceste calcule este posibil să nu aibă o bază, ca lucrurile să nu iasă așa cum și-au dorit. Nu trebuie să se bazeze pe calculele pe care și le fac.

Fecioară

Perioadă bună din punct de vedere financiar! Știu să facă bani din bani. Deciziile legate de bani nu sunt strict raționale, calculate. Există și o componentă emoțională. Ei beneficiază de un ajutor astral. Le vin bani!

Balanță

Nu au fost în cea mai bună stare fizică. Au simți nevoia de odihnă sau să facă un pas în spate pentru a vedea situația în ansamblu. Acum știu ce să facă și se pregătesc să treacă la acțiune. Marte în casa a X-a aduce ambiții, dar și presiuni din partea șefilor sau autorităților. Atenție la sănătate!

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 2 - 8 septembrie. Zodia pentru care lucrurile se întorc în favoarea ei

Scorpion

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar! Pentru unii este o dorință de a schimba locul de muncă. Marte, guvernatorul lor, iese din casa VIII-a. Este posibil să constate că s-a dus un gros al cheltuielilor, că reușesc să recupereze niște bani. 

Săgetător

Aspecte bune pe plan financiar pentru cei car lucrează pe cont propriu sau sunt legați de atingerea unui obiectiv care ar aduce mai mulți bani, un comision, o recompensă, un bonus. Marte iese din casa a VII-a. Foarte posibil să ob serve o schimbare de atitudine a celor cu care au negociat.

Capricorn

Sunt favorizați de prezența lui Venus în casa a X-a. Sunt văzuți, observați, apreciați. Li se acordă încredere, dar nu este pe termen  nelimitat, ci la momentul discuției. 

Vărsător

Așteaptă niște bani. Există preocupări de natură financiară, tensiuni. Este important ce se întâmplă într-o întâlnire, negociere, tranzacție. Totul ține de context.

Pești

Posibile dificultăți la început de săptămână! Pot să fie abordați, căutați de cineva care vine cu oferte, propuneri. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel