Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Data publicării:
Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 24 - 30 iunie 2024.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 24 - 30 iunie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Marte, guvernatorul lor, este în casa a II-a, în semnul Taurului. Apar cheltuieli în plus, dar poate că nu le este greu să găsească acești bani. Poate fi vorba despre niște sume pe care le recuperează acum. Este foarte posibil ca banii să nu rămână la ei pentru multă vreme, în buzunar sau în cont. Este o perioadă de cheltuieli și investiții!

Taur

Marte se află în casa lor. Sunt căutați, solicitați. Au inițiative, vor să schimbe ceva, să se prezinte într-o altă formă, să atragă, să vină cu o altă ofertă. Unii dintre ei se gândesc și la o afacere. Șanse, oportunități, chemări, invitații sunt și din alte părți. Ca să câștige se pot duce și acolo. Mai există și disponibilitate de a învăța, observa și studia. Asta înseamnă niște cheltuieli.

Gemeni

Aspecte bune pentru câștiguri. Asta înseamnă că sunt căutați, că li se fac niște plăți mai vechi, mai noi, că realizează tranzacții. Acum este de încasat, de recuperat, de scăpat de niște datorii din urmă, dar la fel de important este și de investit. Pot să investească în materiale de aparatură, echipamente, tot felul de elemente care îi ajută să se identifice, chiar dacă au activitate pe cont propriu.

Rac

O perioadă grozavă pentru ei! Chiar dacă lucrurile nu merg bine în totalitate, majoritar este de foarte bine. Sunt plătiți, sunt respectați. Parte bună este că sunt plătiți după cum merită. Fac o impresie bună celor din jur. Pot recupera niște bani din urmă. Niște prieteni sau colaboratori îi recomandă în această perioadă.

Leu

Pare să fie o perioadă în care lucrurile nu le reușesc din prima. Este posibil să apară niște încurcături, obstacole, dificultăți și pot să își dea seama ce nu au făcut bine. Trebuie să facă lucrurile așa cum trebuie, ca la carte. Zile bune la început de săptămână pentru noutăți.

Fecioară

Aspecte foarte bune pentru câștiguri! Sunt în creștere profesională, sunt urmăriți, observați. Există interes pentru participarea la cursuri, tot felul de conferințe. Vor să știe, să afle și să se pună la curent. Trebuie să știe ce noutăți apar în domeniul lor și vor ști să facă niște cheltuieli și investiții și în această direcție.

Balanță

Foarte bună perioadă în plan profesional al afacerilor! Venus, guvernatorul lor, este în casa a X-a. Vor să iasă la suprafață, să iasă în evidență. Caută contacte, oameni importanți. Vor să fie știuți, văzuți, observați. Este bine să participe, să cheltuiască și să investească. Lucrurile se vor transforma și în bani, în câștiguri. 

Scorpion

Este o perioadă destul de încărcată în plan financiar, dar există totuși un echilibru. Este posibil să se gândească să achite în avans un credit, să restituie un împrumut. Sunt bani care inevitabil le ies din buzunar. Partea bună este că apar și șanse, oportunități prin intermediul cuiva.

Săgetător

Este o perioadă de valorificare a unor contacte, clienți, relații pe care le-au făcut de curând. La capitolul financiar, Mercur, Venus și Soare sunt în casa a VII-a. Trebuie să dea niște bani înapoi. În orice caz, pierd o sumă de bani. Totodată, li se oferă un ajutor de natură financiară.

Capricorn

Vor avea parte de oferte de muncă, de colaborare. Există posibilități de a obține niște bani în plus. Poate să fie vorba despre ceva sezonier, despre un proiect care se desfășoară pe durata a câtorva luni. Apar șanse să obțină niște bani în plus. Atenție trebuie să acorde doar investițiilor.

Vărsător

Un început de săptămână bun! Sunt căutați, poate să fie vorba despre o urgență cu privire la cineva din familie. De asemenea, luni, marți, miercuri și joi sunt zile de plăți, de încasări. Vor renunța la o parte din timpul lor liber. 

Pești

Norocul și-l fac cu mâna lor. Simt, observă, au o stare bună de spirit. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru cei cu activitate pe cont propriu. Pot să primească premii bănești de pe urma concursurilor la care iau parte. Zile remarcabile: miercuri și joi. Pot să vină bani mai mulți la sfârșitul acestei săptămâni.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel