Horoscopul dietelor. Recomandări culinare pentru fiecare zodie

Data publicării:
Dieta. Foto Unsplash/ autor Icons8 Team
Descriere foto: Dieta. Foto Unsplash/ autor Icons8 Team

Astrologii ne învață ce este recomandat pentru fiecare zodie în parte să mănânce pentru a avea energia potrivită și pentru a face față cât mai bine provocărilor de fiecare zi. Așa cum fiecare semn zodiacal are care câte o piatră prețioasă a sa, o culoare sau un număr norocos, așa există și alimente ce sunt indicate pentru fiecare zodie.

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să acorde o atenție sporită regimulului lor alimentar. Mâncărurile fierbinți, murăturile și afumăturile nu numai că nu le fac bine, dar chiar le dăunează. În schimb, nucile, arahidele, frucele și legumele proaspete, cerealele nu trebuie să lipsească din meniul zilnic.

 

Taur

În cazul reprezentanților acestei zodii, important este să mănânce mai puține dulciuri. Preparatele gustoase și pline de calorii sunt preferatele acestor persoane, dar nu îi ajută deloc să-și mențină silueta. Iată de ce, trebuie să umple frigiderul cu legume și fructe proaspete, cu fructe de mare și pește.

 

Gemeni

Cafeaua și ceaiul negru nu fac casă bună cu Gemenii. De aceea, pentru a evita durerile de cap și stările de sfârșeală, trebuie să introducă în meniu câteva produse simple: citrice, roșii, carnea slabă, indiferent de care, peștele.

 

Rac

Nativilor din Rac li se recomandă cât mai multe lactate, în special iartul, laptele bătut, sana, etc. Varza și alte legume pregătite sub formă de salată sau supe îi va ajuta să lupte împotriva chinuitoarei senzații de foame și să-și întărească imunitatea.

 

Leu

Chiar dacă au o stare de sănătate de invidiat, nu trebuie, totuși, să ignore unele recomandări. Astfel, din când în când este bine să fie mai săbuiți cu mâncarea, renunțând la preparatele grele, picante și foarte gustoase. În locul lor pot consuma mere, ciocolată neagră, stafide, carne de porc slabă la grătar, salată verde.

 

Fecioară

Prăjelile, preparatele sărate și grase, afumăturile și dulciurile nu ar trebui decât rareori să poposească în farfuriile nativilor din Fecioară. La o parte trebuie date, de asemenea, făinoasele, dar și produsele rafinate. Mai multe alimente naturale și proaspete, gătite termic, înăbușite.

 

Citește articolul integral pe DCBusiness.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel