Horoscopul lunii iunie cu gemenele Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru primele 6 semne zodiacale: ”La ei va fi vorba despre bani”

Data publicării:
Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV
Descriere foto: Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Gemenele Adina și Oana Timofte au făcut previziunile astrale pentru luna iunie, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Berbec

Berbecii trebuie să știe în următoarea perioadă cum să discute cu cei din jurul lor, cu familia, vecinii, frații. În ultima perioadă au avut niște lupte interioare, au avut niște traume, iar acum ei pot vindeca toate aceste lucruri prin diverse modalități. E foarte important să fie sinceri, să nu mai ascundă aceste lucruri și să găsească pacea interioară. Trebuie să atragă acei oameni care să-i ajute să-și pună ordine în gânduri. E foarte important să facă sport sau o activitate care să le elibereze mintea, pentru că vor veni foarte multe gânduri spre ei. 

Taur

La ei va fi vorba despre bani și partea profesională. Pot negocia contracte la muncă sau care să le aducă bani la care nu se așteaptă. Grijă la investiții, pentru că se pot și pierde sume de bani, mai întâi trebuie să te informezi. Cei singuri pot întâlni partenerul potrivit. Relația cu autoritățile va fi ca un foc de paie, pentru că Taurii pot avea câteva conflicte. Se oficializează relații.

Gemeni

Vor avea foarte multe schimbări, pot veni multe oportunități. Gemenii care simt că nu mai pot evolua la actualul loc de muncă, se gândesc să facă o conversie. Primesc sprijin de la cineva din străinătate. Mai apare energia complotului cel puțin în cadrul profesional, unde poate fi împotriva lor. Nu vor afla neapărat acum, ci pe parcurs. În familie, se vor isca anumite discuții mai ales despre copii. Unii Gemeni merg în străinătate pentru un tratament.

Rac

Trebuie să-și pună ordine în gânduri. Trebuie să-și găsească acea liniște interioară, dacă nu se vor trezi vorbind singuri pe stradă. Au o neliniște, niște traume. E foarte important să conștientizeze că karma suferințelor din familie se va activa. Au anumite probleme de rezolvat pentru un membru al familiei. Alții se vor împăca cu un fost partener, împăcare care nu va dura foarte mult. Pot apărea boli de ficat la ei și pot escalada foarte repede. 

Leu

Dacă au simțit că nu mai au vitalitate sau se simt scurși de energie, trebuie să facă ceva. Ei îi descarcă pe alții de negativitate și se încarcă pe ei. Vor pendula foarte mult, vor trebui să aleagă între mai multe oportunități și vor avea nevoie de sprijinul celor din jur. Vor trebui să se informeze și să ia cea mai bună decizie. Intuiția e foarte importantă pentru ei. 

Fecioară

Puteți primi o poziție de conducere la locul de muncă. Se activează o karmă în ceea ce vizează contractele, să fie atente la ce semnează. Trebuie să citească, să se informeze, pentru că următoarele luni au această karmă. Unele Fecioară oficializează relația și de pe o zi pe alta hotărăsc căsătoria. Altele vor simți un soi de invidie din partea partenerului, pentru că ea va crește profesional, lucru care poate aduce despărțirea. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel