Horoscopul zilnic pentru fiecare semn zodiacal din 23 iunie 2024

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Soarele este în Rac, iar Luna petrece ziua în Capricorn. Astăzi, Luna în Capricorn formează un aspect de pătrat cu Chiron în Berbec. În astrologie, Chiron este cunoscut ca vindecătorul rănit, ajutându-ne să ne vindecăm rănile și să descoperim medicamentul de care avem nevoie.

Horoscopul zilnic al semnului tău zodiacal pentru duminică, 23 iunie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Astăzi, te poți întreba ce înseamnă să-ți asumi puterea și ce te-ar putea împiedica să o deții pe deplin. Conducerea altora este unul dintre cele mai prețioase daruri ale tale, dar chiar și liderii au nevoie de sfaturi și îndrumare. Așadar, întreabă-te, cine te înconjoară și în cine poți avea încredere? Nu ești slab pentru că ceri ajutor.

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Ai nevoie să te simți în siguranță pentru a explora lumea, dar poate realizezi cât de mult te-ai bazat pe atașamente externe pentru a compensa lipsa de securitate internă. Este un moment bun să îți amintești că puterea ta nu depinde de nimic sau de nimeni din exterior. Poate că un ritual pe care îl poți face este să oferi ceva, semnalând astfel ție și universului că puterea ta vine din interior.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Dacă vreodată te-ai simțit ca și cum nu aparții nicăieri, astăzi poți avea dorința de a ieși în lume și de a-ți găsi comunitatea. Toți avem un trib de oameni care „ne înțeleg” fără să fie nevoie să ne explicăm prea mult, și meriți să fii înconjurat de oameni în a căror prezență te simți confortabil, lăsându-ți partea sălbatică și ciudată să fie văzută. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)


Astăzi, rănile din vechile relații ar putea să reapară, nu pentru a te răni, ci pentru a-ți reaminti lecțiile valoroase pe care le-au adus în viața ta. Fiecare relație, atât trecută cât și prezentă, ne învață cum să iertăm și să iubim, și, cel mai important, cum să ne amintim că suntem primii noștri iubiți. Dacă apar răni din trecut, folosește acest lucru ca pe o oportunitate de a practica arta tandră a auto-iertării sau de a o extinde către altcineva astăzi.

Leu (23 iulie - 22 august)


Astăzi poți simți povara responsabilității, și este important să îți cunoști limitele în ceea ce privește sarcinile și obligațiile. Cuvântul cel mai important pe care îl poți exersa astăzi este „nu” sau „nu acum”. Cel puțin, înainte de a spune da la o nouă sarcină, spune-le că te vei întoarce în 48 de ore. Oferă-ți timp să verifici cu corpul tău înainte de a te suprasolicita. Amintește-ți, nu poți turna dintr-o cană goală.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Astăzi este un moment bun să te întrebi cum este relația ta cu perfecționismul. Atâta timp cât nu te ții la standarde imposibile, ai spațiu să stăpânești orice îți pui în minte cu concentrare iubitoare. Totuși, dacă criticul tău interior tinde să fie destul de vocal, aceasta este o oportunitate de a ajunge la rădăcina problemei. Ce recompense îți poți oferi pentru a face progrese în depășirea perfecționismului?

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Este important să îți amintești că nu trebuie să performezi pentru a fi acceptat de oameni. Dacă cineva te face să te simți că nu poți fi tu însuți, poți fi extra sensibil la intuirea cine sunt acești oameni. Acesta este un moment minunat să împarți ceea ce ai pe inimă cu cei pe care îi iubești, deoarece ei pot vedea cu adevărat de ce ai nevoie pentru suport, chiar dacă tu adesea sprijini pe alții.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Simți că te afli într-un mediu de lucru în care feedback-ul tău este primit? Este important să te simți împuternicit oriunde te afli, pentru că una dintre cele mai importante lecții de viață pe care le vei învăța în această viață este să-ți asumi puterea și să renunți la orice îți împiedică aceasta. Întreabă-te, ce ar putea face viața mea profesională mai bună acolo unde sunt? În același timp, este esențial să știi că ai o identitate completă în afara muncii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Cei mai inspiraționali oameni tind să fi depășit multe obstacole. Nu crede că rănile tale te definesc; ele sunt doar o parte a poveștii tale care te face unic. Întreabă-te, în ce fel crezi că trecutul te face să te simți mai mic în loc să-l vezi ca pe o lecție sau ca pe unul dintre capitolele vieții tale? Când te detașezi de rănile tale, poți vedea cum acestea pot trage sfori în punctele oarbe ale comportamentului tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Astăzi, poți realiza cum copilăria ta a influențat drumul tău de adult. Poți observa chiar unele modele ciclice și generaționale în familia ta și te poți concentra pe vindecarea generațională. Când ne vindecăm pe noi înșine, transmitem acea vindecare descendenței noastre, rupând modelele negative și înlocuindu-le cu obiceiuri mai bune și înțelepciune care vor fi întipărite pentru mulți ani de acum înainte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel