Hype Fox, iubita ispitei Andi de la Insula Iubirii, pusă la zid pentru comportamentul pe care l-a avut față de un taximetrist. Ce mesaj a postat influencerița

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Hype Fox
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Hype Fox

Hype Fox, o influenceriță și iubita lui Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a fost aspru criticată pentru comportamentul pe care l-a avut în cadrul unui show difuzat pe YouTube.

Andi Constantin, o fostă ispită masculină din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, și-a oficializat în urmă cu ceva timp relația cu Hype Fox, o tânără influencer și creatoare de conținut pe YouTube. Zilele trecute, un videoclip în care femeia îl jignește pe un taximetrist a devenit viral, iar ea a fost aspru criticată pentru comportamentul pe care l-a avut.

Hype Fox a participat recent la show-ul „Fugiți de acasă”, o emisiune difuzată pe canalul de YouTube al lui Selly. Tânăra și coechipiera ei au primit mai multe sarcini, iar la un moment dat au primit ajutor din partea unui taximetrist. Bărbatul le-a dus la destinația unde cele două erau nevoiete să ajungă, fără a le lua bani, și a încercat să le ofere ajutor pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

La un moment dat, influencerița i-a spus colegei sale că ar trebui să găsească o persoană mai tânără, care se descurcă mai bine cu telefonul mobil și a plecat fără a-i mulțumi taximetristului pentru ajutorul primit. Videoclipul cu momentul respectiv a devenit viral pe rețelele sociale, iar tânăra a fost criticată pentru cuvintele jignitoare adresate bărbatului, dar și pentru faptul că nu i-a mulțumit pentru cursa gratuită. 

Te-ar putea interesa și: Fiica Iuliei Albu, mesaj cu subînțeles pentru Alina Ceușan. Mikaela a comentat scandalul în care influencerița este implicată: „Este greu doar dacă o faci de fațadă”

„Nu înțeleg de unde atâta răutate”

Fiica taximetristului a postat un videoclip pe TikTok în care a povestit ce s-a întâmplat și a mărturisit că tatăl ei nu a fost afectat de comentariile influenceriței. De asemenea, tânăra a spus că nu înțelege de unde există atât de multă răutate, mai ales că tatăl ei le-a oferit celor două concurente timpul său.

„Taximetristul din video anterior de la Selly este tatăl meu și a fost făcut de către Hype Fox bătrân și încet și am rămas absolut șocată. Nu înțeleg de unde atâta răutate, era stresată, nu îi pria bine aerul de Dunăre, nu înțeleg de unde atâta răutate.

Tatăl meu le-a luat cu taxi, le-a dus pe faleză, a parcat, s-a dat jos din mașină, a luat telefonul, a deschis datele, a căutat pe Internet. Deci le-a oferit lor din timpul și banii lui. (...) Sunt foarte supărată că a trebuit să experimenteze tata chestia asta. Eu am vorbit cu tata și mi-a zis că nu îl doare pe el că a fost făcut bătrân de nu știu cine, că el are alte probleme”, a spus tânăra, pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Horoscop vineri, 25 octombrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

„Nu am avut intenția de a-l jigni”

Ulterior, Hype Fox și-a cerut iertare și a postat un videoclip pe rețelele sociale în care a recunoscut că nu a procedat așa cum trebuie și că intenția sa nu a fost aceea de a-l jigni pe taximetrist. De asemenea, influencerița a adăugat faptul că bărbatul le-a ajutat foarte mult și că ar vrea să îl întâlnească pentru a-i mulțumi personal.

„Îmi cer iertare că am folosit cuvintele mai tânăr. Intenția mea nu a fost nicidecum să îl jignesc pe tatăl tău, dar în febra competiției nu am realizat că aceste cuvinte pot avea o conotație atât de negativă la adresa tatălui tău. Apreciez că ai ieșit să îți aperi tatăl. Într-o situație asemănătoare aș fi făcut și eu același lucru. Tatăl tău este un om foarte bun care ne-a ajutat foarte mult în acea zi. Cu siguranță nu am avut intenția de a-l jigni. Ba chiar aș vrea să îl întâlnesc și să îi mulțumesc personal pentru ajutorul dat. Totodată, aș vrea să clarific faptul că nu am fost rău intenționată atunci când m-am exprimat așa. Mă simt foarte prost și aș vrea să îi arăt recunoștința mea în mod public", a spus Hype Fox, în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel