Ianca Simion, apariție de senzație la nunta tatălui său. Fiica prezentatorului TV a întors toate privirile

Data publicării:
Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

În weekend a avut loc un eveniment mare în showbiz-ul românesc. Răzvan Simion și iubita sa, cu zece ani mai tânără, Daliana Răducan, și-au unit destinele. De la nuntă nu a putut lipsi fiica lui Răzvan, care a avut o apariție de senzație.

Sâmbătă, 8 iunie, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit. Cei doi au avut o nuntă discretă, departe de camerele de luat vederi, la care au participat familiile și prietenii apropiați ai mirilor. Evident că, printre personalitățile care au strălucit la marele eveniment, se numără fiica prezentatorului TV, Ianca.

Fiica lui Răzvan Simion a atras toate privirile la nunta prezentatorului TV

Ianca Simion a fost prezentă la nunta tatălui său cu Daliana Răducan, din acest weekend. Tânăra a optat pentru o rochie neagră, care a avut un top tip corset, cu bretele subțiri atașate, decorate cu cristale și completată de o crăpătură destul de adâncă. Această piesă vestimentară a fost creată de un celebru brand românesc și a avut un preț de 2.200 de lei.

Dacă pe partea vestimentară, fiica lui Răzvan Simion a avut o rochie de tip bijuterie, în privința machiajul, aceasta a fost mai cuminte. Ianca a ales să aibă un machiaj simplu, completat de o coafură lejeră, care-i scoteau în evidență frumoasele trăsături.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IANCA (@ianca.simion)

 

De la evenimentul plănuit în mare secret, tânăra a postat pe Instagram, acolo unde admiratorii ei au complimentat-o pentru frumusețea sa naturală. Mai mult decât atât, și Răzvan Simion a public o fotografie de la brațul fiicei sale. Am putea spune că a venit neînsoțită la nuntă, dar lucrurile nu au stat așa. Ianca a venit împreună cu iubitul ei. Cei doi au o relație frumoasă și discretă. 

Te-ar putea interesa și: Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la eveniment

Răzvan Simion s-a căsătorit în mare secret

Răzvan Simion și proaspăta sa soție, Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar persoanele apropiate ale celebrului cuplu. Chiar dacă au mai vorbit în trecut despre marele eveniment, prezentatorul TV și de acum soția lui nu au dezvăluit niciodată data exactă când va avea loc, astfel că fanii au fost de-a dreptul surprinși.

După divorțul de mama fiicei sale, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut o relație de aproape șase ani cu Lidia Buble, de care s-a despărțit în anul 2020. După separarea de frumoasa cântăreață, Răzvan Simion a cunoscut-o pe Daliana și au început o superbă poveste de iubire. 

Te-ar putea interesa și: Schimbările radicale la care a recurs Răzvan Simion. A renunțat complet la vechiul stil de viață

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel