Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a afirmat că a ajuns cu oameni slabi în semifinala Survivor All Stars: „Mi s-a părut prostesc din partea lui”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Tensiunea a atins cote maxime la Survivor All Stars! După ce Zanni a susținut că a intrat în semifinală alături de oameni mai slabi decât el, Iancu Sterp a răbufnit.

Mai este doar o zi până la marea finală Survivor All Stars! Se pare însă că discuțiile dintre concurenți nu se opresc nici acum. Iancu Sterp a lansat un atac la adresa lui Zanni, după ce concurentul a susținut că a ajuns în semifinală cu oameni mult prea slabi și că lângă el ar fi trebuit să fie alte persoane. Zanni ar fi făcut referire la Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu. Cu toate acestea, Iancu Sterp a ținut să precizeze că astfel de afirmații nu trebuiau să-și aibă locul.

Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a afirmat că a ajuns cu oameni slabi în semifinala Survivor All Stars: „Mi s-a părut prostesc din partea lui”

Întrebat de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, dacă i s-a părut nedrept faptul că Zanni nu a văzut o situație ideală că Sorin și Andrei sunt în semifinală, Iancu Sterp a spus: „Nu mi s-a părut nedrept. Mi s-a părut prostesc din partea lui să spună în momentul acesta în care suntem noi, fiecare pe barba noastră, că ar fi trebuit să fie alții lângă el.

El era primul lângă dumneavoastră la jocul trecut și a spus că își dorea să fie alți oameni, că sunt oameni slabi lângă el. Cred că el făcea referire la Sorin și un pic la Andrei, dar el a generalizat la toți. A lăsat de înțeles că el a rămas cu oamenii slabi în concurs. Eu cred că și dacă ar fi gândit lucrul acesta nu ar mai fi trebuit să-l spună. În punctul ăsta suntem fiecare pentru noi și nu mai trebuie să căutăm să ne certăm. Trebuie să ne certăm pe traseu”.

Te-ar putea interesa și: Scandal de proporții la Survivor All Stars! Andrei Ciobanu, amenințat cu bătaia de Zanni: „Otopeni scrie pe tine, Otopeni, vărul meu”

Cum vede Zanni toată această situație: „Am fost furios din cauza strategiilor”

Cu toate acestea, Zanni susține că tensiunile din ultimele zile din cadrul show-ului Survivor All Stars și-au spus cuvântul. E a ținut să precizeze că a ales să fie transparent și să se deschidă în fața publicului, arătându-se exact așa cum e, cu tot cu defecte și calități. Chiar dacă unele decizii nu i-au convenit, și-a respectat întotdeauna adversarii. Zanni a subliniat că nu vrea să fie perceput ca fiind perfect, ci ca o persoană cu momente bune și rele, exact așa cum a câștigat competiția cu trei ani în urmă.

„Am fost foarte furios zilele trecute. Acum mi-a trecut, acum sunt foarte bine, ne înțelegem foarte bine, însă am fost furios din cauza strategiilor, nedrepte din punctul meu de vedere. A fost o vânătoare pentru cei din podium. Iancu Sterp spune că nu ar trebui să zic. Sunt mulți care au venit la Survivor și la fel au zis, că nu ar trebui să zicem, că nu ar trebui să ne zicem părerea. Unii au câștigat cu această mentalitate. Eu sunt eu și eu m-am deschis în fața oamenilor de acasă. Sunt deschis în fața tuturor. Eu când sunt furios lumea vede, eu când sunt fericit lumea vede. Sunt atât de transparent încât nici nu pot să te păcălesc că nu am nimic cu tine.

Ce mi s-a părut am spus, cu diplomație și respect. Îmi respect adversarii, le respect și deciziile, deși cu unele nu am fost împăcat. Furia s-a dus, acum mă bucur că, deși sunt mai mulți decât mine, nu se mai poate vota, pentru că aș fi fost fără drept de vot. Nu mai sunt furios pe ei, dau uitării. Îi iubesc și i-am iubit mereu, numai că am fost și furios pe ei și las asta să se vadă. Dacă e să merg mai departe nu vreau să se creadă lumea că sunt cel mai drăguț, cel mai simpatic și că sunt omul perfect. Nu, am și furie, și momente bune. Așa am câștigat acum trei ani de zile. Nu am fost nici bun, nici rău. Am fost ce trebuie, când trebuie”, a spus Zanni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel