Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a spus că nu ar fi meritat să câștige Survivor: „Sunt furios, nu vreau să reacționez sub puterea impulsului”

Data actualizării: | Data publicării:
Iancu Sterp, Zanni, captură video Youtube/ colaj Spectacola
Descriere foto: Iancu Sterp, Zanni, captură video Youtube/ colaj Spectacola

Iancu Sterp le-a oferit fanilor prima reacție, după ce a văzut intervenția pe care a avut-o adversarul său, Zanni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV.

Zanni a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, unde a tratat la rece mai multe subiecte controversate din emisiunea Survivor All Stars. Acesta și-a spus opinia sinceră și despre foștii săi colegi de show, lucru care pare că nu le-a picat bine unora dintre cei care și-au auzit numele rostit de către campionul competiției de supraviețuire. Printre aceștia se numără și Iancu Sterp, care spune că a fost cuprins de furie în momentele în care a auzit declarațiile făcute de cel care i-a „suflat” premiul cel mare din față, acesta aflându-se pe locul doi în finală.

„Nu aveam cum să nu vă arăt și trofeul meu, care este verde (n.r. logodnica lui), care înseamnă noroc și cea mai înaltă valoare pentru mine. Pe strada noastră este tot furtună, dar o să iasă soarele, pentru că suntem optimiști. Doar ce ne-am uitat la emisiunea lui Măruță la care a fost Zanni acum și nu vreau să reacționez sub puterea impulsului la ce a vorbit, dar o să dezbatem asta, nu vreau să mai vorbesc acum despre Survivor.

Mergem înainte, pentru că noi suntem niște oameni care ori câștigăm, ori învățăm. Sper doar că lumea cerebrală vede ce înseamnă să fii drept, onest, să respecți și ce înseamnă să nu faci lucrurile astea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, pentru că sunt un pic furios pe dinăuntru și mai bine îmi văd de treaba mea.”, a declarat Iancu Sterp în cadrul propriul său vlog.

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?” / „Nu ai niciun fel de bun-simț”

Declarațiile care l-au înfuriat pe Iancu

Tot conflictul a pornit de la declarațiile pe care Zanni le-a făcut cu privire la finaliștii Survivor All Stars. Acesta a fost întrebat de Cătălin Măruță pe cine ar fi văzut în mână cu marele trofeu, dacă nu ar fi fost el. Astfel, spre surprinderea multora, fostul Faimos nu a menționat numele lui Iancu Sterp, alături de care a împărțit podiumul, ci al altor doi adversari.

„Ștefania Ștefa merita, i-am spus de 100 de ori, a fost o femei superbă, am vorbit cu ea acasă, a fost cea mai bună, dar și Delea, însă el nu a fost ce trebuie sportiv. Dacă Delea ar fi fost și bun sportiv, era și el Ștefania Ștefan, ei doi. De exemplu, ei sunt și două caractere frumoase. Sunt doi oameni care nu puteau să câștige, pentru că Delea a fost victima unei strategii de-ale mele și victima orgoliului prostesc al Războinicilor. Delea este adevăratul exemplu de caracter frumos, nu poartă ranchiună și Ștefania Ștefan la fel, puritate maximă.”, a spus Zanni în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Zanni, întâmpinat de sute de oameni în aeroport, la întoarcerea de la Survivor. Admiratorii l-au aplaudat și i-au dedicat mai multe melodii

Ce a spus despre Iancu Sterp

Când Cătălin Măruță l-a întrebat dacă pe Iancu l-ar fi văzut câștigător, acesta a răspuns vehement cu „nu”, ergumentându-și decizia clară. 

„Foarte mișto și TJ numai că cu el am avut o răceală pe care nu am înțeles-o și nici nu mai vreau. Acum ne-am împăcat, dar nu vreau să mai zic nimic. Iancu nu, niciodată (n.r. nu ar fi putut să câștige), el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte și eu să zâmbesc din spate.

Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut. El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la Ștefania Ștefan la fel. Păi dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?”, a mai spus Zanni.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel