Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Iancu Sterp nu s-a mai putut abține și a făcut acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit săptămânal mâncare și telefon mobil pe durata întregii competiții din Republica Dominicană. El ar fi știut tot ce se întâmplă în afara emisiunii și tot ce se comentează despre el, astfel încât să dea bine în fața telespectatorilor. 

Competiția Survivor All Stars s-a terminat de mai bine de o săptămână, însă abia acum au apărut acuzațiile grave la adresa câștigătorului Survivor All Stars! Iancu Sterp a mărturisit fără menajamente în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță cum ar fi rezistat Zanni în Republica Dominicană timp de 5 luni.

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană

Deși concurenții au primit doar alimentele câștigate la probe, iar în rest au mănâncat nucă de cocos sau ce mai găseau prin în junglă, se pare că Zanni ar fi primit pachet din afara competiției. Iar asta nu este tot. Fostul concurent ar fi primit și telefon, pe care stătea timp de 1/2 ore pentru a vedea tot ce se întâmplă în afara Survivor All Stars și pentru a citi comentariile legate de el, astfel încât să-și remedieze comportamentul sau gesturile care era criticate de telespectatori.

„El nu are replică în fața mea, pentru că el este un om eliminat. Eu nu am fost eliminat, el este un om eliminat. Nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească de mine. Asta m-a deranjat cel mai tare și doar din cauza asta o să spun acum adevărul în direct. M-a deranjat foarte tare că Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat și el s-a aruncat în cap pentru echipa lui. A fost exact invers. O să spun în direct că Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Vorbea la telefon, stătea pe internet.

Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. Concurenții știau. Survivor este 100% pe bune. Nu ne dă nimeni în plus de mâncare, nu dormim la hotel, dar dacă noi putem să ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam jumătatea de sandwich, o caserolă de orez și împărțeam mereu cu echipa. Echipa mea știe că eu mi-am rupt picioarele pentru ei să le duc mâncare. Echipa de producție arunca la gunoi când nu mai erau atenți paznicii. Noi eram păziți mereu”, a mărturisit Iancu Sterp în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Zanni, atac dur în versuri la adresa lui Iancu Sterp, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Crezi că-i cumperi cu brânză/4-0, alergi după dinero”

Cum funcționa totul. Cum ar fi venit pachetul la Zanni

Iancu Sterp a mărturisit că totul a fost bine planificat. Potrivit fostului concurent, Zanni ar fi plătit un localnic încă de la început să-i aducă mâncare. Însă nu ar fi fost singurul, ci ar fi apelat mai mulți Faimoși la această metodă pentru pentru a-și asigura hrana în timpul competiției. De asemenea, Iancu Sterp susține că Zanni ar fi folosit telefonul mobil pentru a vedea ce se întâmplă în afara competiției și ce comentarii apar în mediul online despre el, astfel încât să-și remedieze comportamentul. Fostul concurent a dat și un exemplu.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare.

El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (...) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

Te-ar putea interesa și: Zanni, atac furibund către familia lui Iancu Sterp. Acuzațiile pe care i le aduce mamei Geta

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel