Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Data publicării:
Iancu Sterp, captură video TikTok
Descriere foto: Iancu Sterp, captură video TikTok

Iancu Sterp și-a arătat dezamăgirea față de finala Survivor All Stars.

Iancu Sterp a avut prima reacție pe rețelele de socializare, după ce Survivor All Stars și-a ales câștigătorul. Dacă imediat după finală, acesta a preferat să păstreze tăcerea, se pare că acum a realizat un videoclip în care le explică fanilor săi motivul supărării sale, care se pare că este unul destul de mare. Concret, finalistul competiției susține că sistemul de vot nu a fost unul corect și că extrem de mult nu s-ar fi înregistrat.

„Salutare oameni bun, vin și eu cu câteva cuvinte după finala Survivor. În primul rând, vreau să vă mulțumesc, pentru că am văzut că am avut parte de o susținere fantastică din partea voastră și nu pot decât să mă înclin. Nu o să vă mint, sunt supărat și o să vă și spun de ce sunt supărat. Am sute de mesaje, poate chiar mii, inclusiv de la familie, prieteni apropiați, nu ați putut să votați, nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu ce manevră a fost.”, le-a explicat Iancu Sterp fanilor pe TikTok.

Citește și: Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul Survivor All Stars 2024: „Acesta este planul meu”

Iancu, supărat pentru finalul Survivor

Astfel, dacă era să piardă în condiții normale, în care toate voturile să se înregistreze, Iancu spune că ar fi rămas cu capul sus. Cu toate acestea, el este convins de faptul că anumite lucruri i-au pus „bețe în roate”, astfel încât Zanni să iasă câștigător.

„În prima sesiune de vot, în care am fost cu Andrei, au mers perfect voturile, iar apoi lumea nu a putut să mă mai voteze pe mine, nu știu ce manevră a fost acolo, s-a blocat linia pe numele meu. Din cauza asta sunt supărat, altfel nu aș fi avut nicio treabă. Aș fi vrut ca finala asta să fie pe corect din toate punctele de vedere. Să primesc sute de mesaje că nu a mers să mă votați... ceva bate la ochi, nu e în regulă, doar din cauza asta sunt supărat, pentru că dacă ar fi fost 100% corect și aș fi pierdut, asta ar fi fost. Este a doua finală Survivor la care iau parte și primesc aceleași mesaje, cum că nu am putut să fiu votat.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Câți bani a primit Iancu Sterp pentru doar o săptămână la Survivor All Stars. Mama Geta l-a dat de gol și a dezvăluit suma

@sterpiancu

 

♬ sunet original - Sterp Iancu

Culiță Sterp susține și el această idee

Și Culiță Sterp, fratele lui Iancu, le-a explicat fanilor săi aceeași ipoteză, artistul fiind, la rândul său, extrem de supărat din cauza acestor lucruri.

„S-a terminat finala Survivor, felicitări Zanni, am făcut unul și mai devreme, dar l-am șters, pentru că eram puțin nervos. Acum sunt calm și gândesc la rece, ceea ce vă spun e că mă bucuram pentru Andrei și Zanni la fel cum mă bucur acum, dar îmi doream din suflet să câștige Iancu, mă bucuram și mai mult,  sânge din sângele meu, nici nu există discuții. Ce nu mi s-a părut ok este că nu se trimiteau mesajele, nu mergeau voturile și puteți să spuneți ce vreți, nu caut o scuză, dar a spus și domnul Dan că voturile au fost cele mai strânse de când există Survivor. S-a pierdut la câteva voturi.”, le-a explicat Culiță Sterp fanilor, printr-un mesaj realizat în mediul online.

Citește și: Zanni, prima reacție după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Am văzut înjurături multe în comentarii, e sub orice critică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel