Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars! N-a ținut cont de nimic și a distrus tot ce i-a ieșit în cale / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Iancu Sterp a avut o ieșire nervoasă, chiar în finala Survivor All Stars! Concurentul n-a ținut cont de camere și a distrus tot ce i-a ieșit în cale, după ce a pierdut duelul cu Zanni.

Zanni s-a luptat cu Iancu Sterp în finala Survivor All Stars, iar cel din urmă a pierdut duelul. Astfel, câștigătorul sezonul 2 Survivor România s-a calificat în ultima etapă a competiției din Republica Dominicană.

Te-ar putea interesa și: Laura, soția lui Sorin Pușcașu, dă de pământ cu Zanni, chiar înainte de finala Survivor All Stars: „A făcut tot felul de strategii”

Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars! N-a ținut cont de nimic și a distrus tot ce i-a ieșit în cale

După ce a pierdut în fața adversarului său, Iancu Sterp nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Nu a ținut cont de camere și a aruncat cu tot ce i-a ieșit în cale. A dărâmat un butoi, a rupt lemne, a aruncat cu ele și a tras de elemente de pe traseu chiar în fața prezentatorului show-ului din Republica Dominicană și a celorlați doi concurenți, Zanni și Andrei Ciobanu.

Iancu Sterp a ținut să-și explice gestul

După ce a distrus decorul și le-a aruncat în foc, Iancu Sterp a ținut să-și explice gestul. El a recunoscut că de multe ori s-a simțit nervos de-a lungul emisiunii, dar a încercat să se controleze. Însă, de această dată nu a mai rezistat și a răbufnit și a mărturisit că gestul făcut l-a calmat.

Te-ar putea interesa și: „Așteptăm sugestii de nume”. Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol la filmările pentru Survivor All Stars / VIDEO

„Am încheiat jocul foarte nervos, cum n-am fost tot sezonul. Mi-am dat seama că trebuie să mă enervez mai des, că în clipa de față mă simt descărcat și fericit. Eu țineam în mine. Pe dinăuntru sunt un animal sălbatic și mă controlez mereu.

De multe ori poate am vrut să sparg o bancă și de multe ori m-am abținut, m-am calmat. În prima parte  a zilei am câștigat, acum am pierdut. Așa a fost tot sezonul cu suișuri, cu coborâșuri. Zanni este adversarul meu consacrat, un om periculos, mai ales pe traseu. Mi-am făcut treaba cum am putut mai bine, cu Dumnezeu înainte, ce o fi, o fi”, a spus Iancu Sterp, după reacția nervoasă pe care a avut-o.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp și Cătălin Zmărăndescu, prima dată față-n față, după scandalul de la Survivor. Ce au avut să-și spună cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel