Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Data publicării:
Iancu Sterp, captură video Youtube
Descriere foto: Iancu Sterp, captură video Youtube

Iancu Sterp a făcut noi mărturisiri neașteptate cu privire la competiția Survivor All Stars.

Chiar dacă Survivor All Stars s-a încheiat deja de câteva săptămâni, iar publicul și-a ales marele câștigător, pe Zanni, conflictele dintre foștii concurenți continuă să fie unele aprinse. Iancu Sterp și Zanni au avut un schimb de replici mai acid unul la adresa altuia, iar acum fratele lui Culiță vine cu o nouă reacție în ceea ce privește acest scandal. Astfel, el a vrut să scoată la iveală noi detalii neștiute din competiție, dar și să răspundă mai multor acuzații pe care fostul Faimos i le-a adus de-a lungul timpului.

„Am ajuns în finală pe barba mea, tot ce am făcut în concurs a fost pe barba mea, am fost tare și pe viteză, îndemânare. Sunt unii care comentează că am fost la coada clasamentului, dar niciodată nu am fost. A fost o perioadă în care am fost în picaj, dar jocurile importante le-am câștigat. Zanni a spus că pe mine m-a ținut echipa în spate, în timp ce el s-a aruncat în cap pentru echipa sa. Ei bine, nu a fost așa, echipa lui s-a aruncat în cap pentru el, o învăluia el să fie frumos. El și încă câțiva de-ai lui aveau pachețel săptămânal, stăteau pe internet, eu am recunoscut că mergeam să fur și chiar m-am chinuit, am împărțit tot cu echipa mea.”, a declarat Iancu Sterp într-un vlog. 

Citește și: În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Iancu Sterp, acuzații dure împotriva lui Zanni

Unul dintre punctele cheie ale emisiunii a fost reprezentat de momentul în care Zanni a găsit simbolul cu care putea salva un concurent din echipa sa din fața eliminării. Astfel, chiar dacă pe micile ecrane părea că fostul Faimos a fost, într-adevăr, norocos, Iancu Sterp spune că realitatea este alta.

„Ce simboluri ținea el? Noi știam că noi nu o să găsim acel simbol, dar am căutat, ne-am prefăcut că-l căutăm, ca să-și facă oamenii emisiunea. Știam că nu o să ni-l dea nouă, pentru că eram în avantaj, noi ne-am prefăcut că-l căutăm, iar un reporter i-a dat dintele lui Zanni. Apoi a învăluit-o el frumos, ca și cum el s-a aruncat în cap pentru ai lui.”, a mai spus Iancu.

VEZI și: Cristi Mitrea tună și fulgeră, după melodia lansată de Jador cu Zanni: „Ipocriți, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți piese împreună”

Ce spune despre competiția Survivor

Cât despre restul regulilor de la Survivor, Iancu Sterp spune că totul este pe bune, iar toate restricțiile dure care se văd la televizor sunt reale.

„Survivor este pe bune 100%, producția este pe bune, nu am dormit niciodată la hotel, nu am mâncat niciodată în plus, decât atunci când am câștigat. Toată lumea este băgată în ședință înainte și cunosc consecințele dacă nu respectă formatul, din privința producției, totul este 100%, doar că ce v-am mai spus eu este ce am reușit să facem fără să știe producția și paznicii. Ce am reușit eu să fur, a fost fără să știe nimeni. Am fost bănuit, dar niciodată prins.”, a continuat acesta.

VEZI și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel