Gigi Becali, despre momentele în care a căzut în ispită: „Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Vor să îl distrugă pe om.”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Gigi Becali
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit despre cel mai mare păcat al său, dar și despre momentul în care a căzut în ispită. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. Patronul FCSB a recunoscut că rugăciunea și credința l-au ajutat să treabă peste toate greutățile care i-au apărut în cale, de-a lungul vieții. Cu toate astea, latifundiarul din Pipera recunoaște că are păcate și a avut momente când a căzut în ispită. 

Gigi Becali, despre momentele în care a căzut în ispită

Gigi Becali a recunoscut că lăcomia a fost cel mai mare păcat al său.

„Făceam păcate. Poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos.”, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre căderea în ispită. 

„De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur.Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la El. Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos. Depresia aia unde medicii nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților care vor să îl distrugă pe om.  Bagă gânduri, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească.”,a mai povestit Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni, la Kanal D. 

Gigi Becali, replică dură pentru bărbații care agață femeile pe internet

Latifundiarul din Pipera susține că oamenii nu mai au frică de Dumnezeu și necuratul își bagă coada ca bărbații să își lase familia. 

„Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine.  Te uiți pe internet, cumperi, așa s-a ajuns lumea. Și omul care n-are frică de Dumnezeu, cumpără.  Și necuratul care își bagă coada, își lasă familile.”, este părerea lui Gigi Becali despre tot consumerismul de pe internet.

Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă

Într-un interviu recent, latifundiarul din Pipera a vorbit despre câteva reguli simple pe care le respectă atunci când se roagă. Gigi Becali le-a dat și câteva sfaturi prețioase, credincioșilor.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la antena3.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel