Îl recunoașteți? Vă dăm un indiciu: Nu... nu este Pițurcă

Data actualizării: | Data publicării:
George Tuță
EXCLUSIV
Descriere foto: George Tuță

Cine să fie în această imagine? Îl recunoașteți? Vă dăm un indiciu: Este membru PNL.

S-a născut pe 8 august 1984, în Drobeta Turnu Severin.

 

2. George Tuț... (george-tuta-2_13123300.jpg)

 

A studiat la Colegiul Național Traian / Profil Matematică-Informatică, SNSPA / Facultatea de comunicare/ Cursuri la distanţă, este licențiat în management economic și a urmat și cursuri la Institutul Diplomatic Român.

 

Probabil nu vă sunt suficiente aceste informații. Continuăm... Și nu! Nu este Pițurcă în primul buletin, deși așa pare din prima imagine din articol...

 

Este deputat PNL. 

 

 

Dacă nu v-ați prins nici acum, vă spunem noi: este deputatul George Tuţă, președintele PNL Sector 1, candidatul formațiunii pentru postul de primar al sectorului. 

3. George Tuț... (george-tuta_13355900_92861600.jpg)

 

 

„Politica nu este doar despre decizii luate în birouri închise, ci despre dialog, transparență și participare activă. Iar pentru ca un buget să răspundă nevoilor reale ale cetățenilor, ei trebuie consultați și implicați în stabilirea direcțiilor de dezvoltare. Am demarat campania „Împreună, hotărâm bugetul Sectorului 1" și am discutat cu oamenii din sector despre ceea ce își doresc ei de la bugetul pe 2024. Noi, PNL Sector 1, credem în bugetul realizat CU cetățenii și PENTRU cetățenii comunității noastre și vă invităm să contribuiți cu idei și sugestii pentru a decide împreună cum să arate sectorul nostru. Fie că este vorba despre infrastructură, educație, sănătate sau spații verzi, fiecare propunere contează”, a declarat George Tuță, potrivit PNL Sector 1.

 

Potrivit PNL Sector 1, George Tuță este un deputat cu studii și specializări în științele economice, diplomație și comunicare:

 

„A lucrat ca economist, precum și consilier în executivul român și european înainte de a deveni membru al Parlamentului. Absolvent al programului de Leadership în Serviciul Public la Aspen Institute, se concentrează pe dezvoltarea continuă și eficientizarea serviciului public. (...) George Tuță a inițiat în 2022 o comisie specială în Camera Deputaților pentru automatizare și viitorul muncii, concentrându-se pe impactul inteligenței artificiale. Ca deputat, a avut numeroase inițiative legislative, cu 30 de legi promulgate”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel