Ileana Badiu nu s-a mai abținut și a vorbit despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Mihaela Rădulescu
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Mihaela Rădulescu

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ileana Badiu a vorbit despre Mihaela Rădulescu, după ce multă vreme s-a speculat că cele două sunt rivale.

Multă vreme s-a speculat că între Ileana Badiu și Mihaela Rădulescu există o rivalitate. Totul a început în urmă cu câțiva ani, după ce Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg, fostul iubit al Ilenei Badiu. Invitată în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ileana Badiu și-a dorit să spună cum stau, de fapt, lucrurile.

Ileana Badiu nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre rivalitatea diintre ea și Mihaela Rădulescu

În urmă cu ceva timp, s-a scris că Ileana Badiu a fost marea iubire a omului de afaceri Elan Schwartzenberg și că, din acest motiv, între ea și Mihaela Rădulescu, cea care i-a fost pentru o perioadă soție, ar fi existat o mare rivalitate. Cu toate acestea, Ileana Badiu a negat vehement informația și și-a arătat admirația pentru vedeta de televiziune. „Eu nu aș avea stupizenia și trufia să mă compar cu ea”, spunea Ileana Badiu. Întrebată cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cât de tare a enervat-o Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu precizat că între ele nu există rivalitate. Ea a mărturisit că relația cu Elen Schwartzenberg s-a terminat cu mult timp înainte ca Mihaela Rădulescu să-i fie acestuia iubită sau soție.

„Eu am negat întotdeauna legătura de animozitate legată de relația Mihaelei cu Elan având în vedere că sunt două momente cronologic total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui Elan, deci nu are nicio treabă acest subiect, unul cu celălalt. Din acest motiv, la vremea respectivă se specula, tot era o apetență enormă a presei de scandal în spre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă indubitabil cu popularitate mare, sigur că se legau de orice numai să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta, asta a fost și declarația mea”, a mărturisit Ileana Badiu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Diana Dumitrescu, probleme de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă actrița: „A apărut din cauza stresului, din cauza alimentației greșite”

Ileana Badiu, despre mesajul virulent la adresa Mihaelei Rădulescu

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea TV a precizat că în 2015, după ce Mihaela Rădulescu a făcut o remarcă la adresa minorităților sexuale, Ileana Badiu a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj virulent: „Oare ce o să îi rămână femeii ăsteia de făcut după ce jignit adolescenți, femei casnice, persoane grase, homosexuale, lesbiene, s-a tăvălit, a lins, a șocat, s-a operat, s-a liftat, a sărit cu parașuta, cu parapanta, a stat goală și cheală și tot nu e destul ca să atragă atenția jinduită. Poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?”. Ileana Badiu a mărturisit că acum regretă comentariu făcut în urmă cu 9 ani la adresa Mihaelei Rădulescu.

„Comentariul pe care l-ați citit, îl regret, aciditatea lui. Comentariul respectiv a fost pentru că într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație apropo de comunitatea LGBT, eu am o groază de prieteni care fac parte din această comunitate pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context, atunci când cineva face comentarii de prost gust la adresa lor. Mi se pare că sunt niște oameni ca noi toți. Am simțit să-i apăr în acest mod”, a mai spus Ileana Badiu.

Te-ar putea interesa și: „Am spus DA”. Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei. Cum arată inelul de logodnă

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel