Ilinca Vandici a făcut anunțul despre al doilea copil, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu. Teo Trandafir va fi nașă și a ales deja numele bebelușului: „Se va numi...”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Ilinca Vandici a surprins pe toată lumea cu noile sale declarații. Prezentatoarea TV a vorbit despre dorința de a deveni din nou mamă, la un an după divorțul de Andrei Neacșu. Teo Trandafir va fi nașa copilului și a menționat cu entuziasm că a ales deja un nume.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani și au împreună un băiețelul minunat, pe nume Zian. Cu toate acestea, după 6 ani de la căsnicie, cei doi s-au separat, astfel că în vara lui 2023, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial.

De atunci, Ilinca Vandici a fost foarte discretă cu viața sa personală și amoroasă. După divorțul prin care a trecut, prezentatoarea emisiunii Follow Us! de la Kanal D, a avut nevoie de timp pentru ea și și-a axat atenția către fiul ei, Zian, și către cariera profesională.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu reacționează la declarațiile tatălui ei, Adrian Minune, despre divorțul dintre ea și Bogdan Căplescu. Cătălin Măruță a rămas uimit

Ilinca Vandici a făcut anunțul despre al doilea copil, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu: „Trebuie să fie persoana potrivită”

În cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D, vedeta a făcut declarații despre al doilea copil. Vedeta a vorbit deschis despre dorința de a deveni din nou mamă, subliniind însă că acest lucru va fi posibil doar alături de „persoana potrivită”.

Teo Trandafir: Eu pe tine nu te văd foarte pornită pe treaba asta.

Ilinca Vandici: Dacă e persoana potrivită, nu zic nu.

Teo Trandafir: Stai puțin! Te-ai măritat și ai devenit mămică?

Ilinca Vandici: Dar nu m-ai întrebat de măritat nimic. M-ai întrebat de mămicenie.

Teo Trandafir: Deci de mămicenie?

Te-ar putea interesa și: A bătut-o sau nu Jador pe Oana Ciocan? Cântărețul de manele i-a dat replica lui Zanni, după acuzațiile de agresiune aduse

Ilinca Vandici: Alături de persoana potrivită, da.

Teo Trandafir: Vrei să faci un copil cu persoana potrivită! Persoana potrivită, ia uitați Ilinca ce zice! Vrea să vă facă copil frumos!

Ilinca Vandici: Dar trebuie să fie persoana potrivită! Dar ce înseamnă asta? Oho!

Teo Trandafir: Dar de unde știi că e persoana potrivită?

Ilinca Vandici: Asta zic, trebuie să cauți! Trebuie să găsești!

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, declarații emoționante despre divorț și relația cu fiica sa: „Am încercat până nu am mai putut”

Teo Trandafir va fi nașă și a ales deja numele bebelușului: „Se va numi Teodor sau Teodora”

Teo Trandafir s-a declarat entuziasmată de idee și a glumit spunând că ea va fi nașa copilului. Mai mult, prezentatoarea TV a afirmat că, dacă va deveni nașa, numele bebelușului ar trebui să fie Teodor sau Teodora. Cu toate acestea, Ilinca Vandici a precizat că nu e obligatoriu ca numele copilului să fie ales în funcție de cel al nașei.

Teo Trandafir: Mă, persoana potrivită, vezi că ești norocos! Copilul să iasă cu ochi verzi! Aaa și nașa sunt eu, ca să ne înțelegem. Copilul se va numi Teodor sau Teodora. Deci, persoană potrivită, da? Acum o să înceapă scandalul că ea nu vrea Teodor, că ea vrea să-l cheme Vlăduț. Eu știu ce o să se întâmple

Ilinca Vandici: Nu e musai să poarte numele nașei! Nu! Unde ai văzut tu?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel