Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România: „E ceva unic”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Ilinca Vandici nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns la TV, după ce a văzut declarațiile emoționante ale Irinei Columbeanu la revenirea în România, după șase ani.

Irinel și Irina Columbeanu au avut parte de o revedere extrem de frumoasă zilele trecute. Fiica fostului afacerist a venit în România pentru a-și vizita tatăl și pentru a petrece o săptămână alături de tatăl ei. Avea doar 11 ani atunci când a plecat în America împreună cu mama sa, Monica Gabor, iar de atunci nu a mai revenit în țară.

Vineri, 14 iunie, după șase ani petrecuți departe de România, Irina Columbeanu a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, acolo unde a fost întâmpinată de tatăl ei cu un buchet de flori. Emoțiile au fost extrem de mari, s-au îmbrățișat, s-au pupat și și-au vorbit pentru prima oară față în față, după mult timp.

Irina și Irinel Columbeanu, primele declarații împreună, la șase ani după ce adolescenta s-a mutat în America

După această revedere, adolescenta și tatăl ei au dat primele declarații împreună, la șase ani după ce Irina s-a mutat în America. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, iar cuvintele pe care le-a avut la adresa tatălui ei l-au emoționat pe fostul milionar.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici după 6 ani. E perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus Irina Columbeanu.

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală”, a completat Irinel  Columbeanu.

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îi mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mai precizat Irina Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România: „E ceva unic”

După ce au văzut imaginile cu cei doi, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au reacționat. Cele două prezentatoare TV au rămas profund impresionate de Irina Columbeanu. Mai mult, Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi, după cuvintele frumoase pe care adolescenta le-a spus la adresa tatălui ei.

„Dacă nici asta nu e impresionant... Da, îți vine să plângi rău. Mori de drag. Au trecut 16-17 ani, sora mea. Gândește-te că eu o știu ce fetița asta aproape din ziua botezului. Au botezat-o azi cum ar veni și au venit în emisiune cu copilul într-un coșuleț și acum e ditamai frumusețea de fată”, a precizat Teo Trandafir.

„Cred că pentru orice părinte să primești cuvintele astea, aprecierea, recunoștința din partea copilului e ceva unic și cred că e mai înălțător decât orice în lumea asta. Că tot am vorbit noi de-a lungul timpului multă vreme despre de tot felul de copii care au tot felul de posibilități și care poate nu dau un exemplu pozitiv pentru societate... Irina este un exemplu pozitiv pentru societate, cel puțin din imaginile pe care le-am văzut. Energia pe care o are, vorbele pe care le spune, recunoștința. Bravo ție, Irina și bravo și domnului Columbeanu, dar și Monicăi, pentru că de șase ani ea locuiește acolo cu mama ei”, a spus Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Revedere în lacrimi! După șase ani, fiica lui Irinel Columbeanu a venit să-și viziteze tatăl / Video

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel