Ilinca Vandici, confundată cu Iulia Vântur. Prezentatoarea TV a fost abordată de un bărbat la un eveniment: „De 8 luni de zile vorbim să facem lucruri” / Video

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Pro TV

Ilinca Vandici a avut parte de un moment neașteptat la un eveniment în Baia Mare. Un bărbat s-a apropiat de ea și i-a spus că discută de luni bune pe Instagram. Prezentatoarea TV a povestit întreaga întâmplare la TV.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta știe cum să se facă plăcută de public și să câștige rapid simpatia oamenilor. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV a mers la Baia Mare pentru a prezenta timp de trei zile evenimentul „Sărbătoarea Castanelor” alături de Cosmin Seleși. Publicul a avut ocazia să vadă artiști de top precum Nicole Cherry, Vescan, Andra, Mira, 3 Sud Est, Ami, Andia, Alexia și Direcția 5.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Ilinca Vandici, confundată cu Iulia Vântur. Prezentatoarea TV a fost abordată de un bărbat: „Am vorbit că facem ceva. Vorbim de 8 luni”

În ultima seară de spectacol de la „Sărbătoarea Castanelor” din Baia Mare, prezentatoarea TV a avut parte de un moment neașteptat. Un bărbat s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă este Ilinca Vandici. După ce prezentatoarea i-a confirmat identitatea, bărbatul i-a spus că vorbesc de opt luni pe Instagram și că ar fi planificat ceva împreună. Confuză, Ilinca Vandici a încercat să clarifice situația, explicându-i că nu a avut nicio conversație de acest fel, însă bărbatul insista. 

„Weekendul trecut am fost la Baia Mare, am prezentat acolo Sărbătoarea Castanelor. A fost superb și la un moment dat, în ultima seară de spectacol, a venit la mine un domn. Mi-a spus: «Bună seara, ești Ilinca Vandici, nu?!» Eu i-am zis că da și el mi-a spus că îi pare bine și că îmi scrie pe Instagram. Eu i-am mulțumit și i-am zis că nu vreau, că sunt în regulă. Atunci mi-a spus: «Nu vrei să își mai scriu pe Instagram?». I-am zis: «Cum adică să îmi mai?». Mi-a spus după: «Cum adică? Nu mai facem nimic din ce am vorbit că facem pe Instagram?!» și i-am răspuns: «Mă scuzați, ce am zis că facem pe instagram?».

Mi-a zis: «Păi, nu știu, nu ești tu Ilinca Vandici?». I-am spus că eu sunt, dar dacă e posibil să fie mai multe conturi cu numele meu. Mi-a spus: «Cum adică? De 8 luni de zile vorbim să facem lucruri. Ți-am scris, ți-am trimis demo-uri». Eu eram «Doamne Iisuse Hristoase, cu cine? Că nu cu mine». Am zis după că s-a produs o confuzie”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul soț, Gabriel Trifu, i-a adus mai multe acuzații: „Sunt niște declarații făcute din frustrare”

„A venit din nou către mine domnul și mi-a zis: «Aaa, ce bine semeni cu Iulia Vântur»”

În cele din urmă, după mai multe replici, bărbatul și-a dat seama că o confundase pe Ilinca Vandici cu Iulia Vântur. „M-am retras frumos și am mers 2-3 pași în stânga sau în dreapta, nu mai țin minte. A venit din nou către mine domnul și mi-a zis: «Aaa, ce bine semeni cu Iulia Vântur».

Deci m-a confundat cu Iulia Vântur. Iulia Vântur, Ilinca Vandici... Poate domnul era într-o stare avansată de fericire. Era plin de viață. Mi s-a întâmplat acum două zile la Sărbătoarea Castanelor, la Baia Mare. Mi s-a părut senzație”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel