Ilinca Vandici i-a dat replica Andreei Tonciu, după ce le-a făcut praf pe vedetele care-și expun copiii pe social media: „Tu n-o expui? O expui de mică!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Ilinca Vandici a reacționat la declarațiile Andreei Tonciu, după ce aceasta din urmă a criticat vedetele care își expun copiii pe social media.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și sincere persoane publice din showbiz-ul românesc. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Daniel Niculescu și are o fetiță minunată, pe nume Rebecca, în vârstă de 8 ani. Recent, aceasta a mărturisit că este împotriva vedetelor care își expun copiii pe social media și câștigă bani frumoși pe seama acestora. 

„Nu sunt de acord cu expunerea copilului pe social media”

De-a lungul timpului, mai multe vedete de la noi și-au implicat micuții în reclame televizate sau pe social media. Cu toate acestea, Andreea Tonciu și-a exprimat clar opinia că este împotriva promovării excesive a copiilor pe platformele de socializare, susținând că cei care fac acest lucru urmăresc mai degrabă obținerea unor beneficii materiale decât aprecierea urmăritorilor. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, bruneta a declarat că ea, personal, nu este de acord cu acest tip de expunere

„Nu sunt de acord cu expunerea copilului pe social media și consider că cei care își expun copilul foarte des vor să facă bani, nu vizualizări sau aprecieri. Eu gândirea asta o am”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Ilinca Vandici i-a dat replica Andreei Tonciu, după ce le-a făcut praf pe vedetele care-și expun copiii pe social media: „Tu n-o expui? O expui de mică!”

În replică, Ilinca Vandici a remarcat faptul că și Andreea Tonciu și-a expus fiica pe social media încă de când aceasta era mică. „Dar tu nu o expui pe Rebeca? O expui de când era mică, că doar te urmăresc pe Instagram”, a replicat imediat Ilinca Vandici.

Răspunsul Andreei Tonciu a venit prompt, explicând că, deși a postat ocazional imagini cu fiica ei, nu o implică în reclame și nici nu o duce în emisiuni. „Îi fac niște story-uri, da, în mașină și atâta tot. Eu nu o postez constant, eu nu stau să o duc la nu știu ce emisiune, la prezentări sau să facă reclamă undeva. Nu, copilul, la vârsta asta, trebuie să învețe și să aibă o copilărie, Așa gândesc eu”, a răspuns Andreea Tonciu.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, decizie neașteptată după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu: „Mi-am anunțat avocații”

Andreea Tonciu a clarificat că nu a avut în vedere anumite persoane publice și că declarațiile sale au fost interpretate greșit. 

„Deci, ca să înțeleg eu, tu ai o situație sau o neconcordanță între oamenii care își expun pur și simplu copiii în mediul online, nu faci neapărat referire la anumite persoane publice care își bagă copiii în diverse campanii publicitare și iau și o sumă de bani în urma expunerii respective”, a precizat Ilinca Vandici.

„Nu, Doamne ferește. S-a interpretat greșit și chiar mă deranjează chestia asta. Am zis că eu, din punctul meu de vedere, nu aș fi de acord ca fiica mea să apară non stop pe social medi, la televizor sau în diferite reclame. Copilul meu trebuie să învețe acum, să aibă o copilărie frumoasă, nu să apărem, să ne moțeăm, să ne machiem, să ne vopsim în cap de la 8-9 ani”, a mai declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel